NB8_tulpenrallye15_sfeer_004Fromanteel Watches is dit jaar voor het derde jaar op rij trots ‘Official Time Partner’ van de Tulpenrallye. Het horloge wat Fromanteel dit jaar uitbrengt – genaamd de Tulip 62 Chrono – is wederom een waar ‘collectors item’. Het horloge van dit jaar is met veel positieve reacties ontvangen en was volgens velen dan ook het mooiste exemplaar tot nu toe in de collectie van Fromanteel Tulpenrallye horloges.

Afgelopen zaterdag 25 april presenteerde Fromanteel het nieuwe limited edition horloge tijdens de Tulpenrallye proloog. Deelnemers van de internationale autorally ontvingen hier hun unieke ‘naar-equipe-genummerde’ exemplaar. De Tulpenrallye proloog was hiermee een mooie introductie voor The Tulip 62 Chrono, de derde in een generatie van gelimiteerde tulpenrallye horloges. De proloog was een voorbode voor een mooie 62e editie van de Tulpenrallye. Mocht u de proloog om wat voor reden dan ook gemist hebben, neem gerust een kijkje op de Fromanteel Tulpenrallye website www.fromanteeltulip.nl voor meer informatie over het horloge.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...