Firezone oilOp 4 mei a.s. start de 61e editie van de Tulpenrallye! Deze editie voert de deelnemers vanuit het zonnige Annecy naar Noordwijk. Naar verluidt belooft het weer een prachtige route te worden die de deelnemers uitdaagt en scherp houdt. Immers naast goede brandstof en smeermiddelen zijn strategie bepalen, concentreren, anticiperen, karakter tonen en willen winnen, onmisbaar voor een dergelijke rally en stuk voor stuk eigenschappen die voor zowel de rallyrijder als de accountant van belang zijn. In het heetst van de ‘strijd’ kan iedereen wel wat verkoeling gebruiken en Brouwers en Firezone gaan daarvoor zorgen! Op een onverwacht moment van de dag, op een onverwachte plek, worden de equipes verrast door het damesteam van Firezone en Brouwers voor een in alle opzichten verkwikkend en verfrissend moment.Brouwers

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...