Inschrijving voor de 62e Tulpenrallye is uitsluitend op invitatie. De inschrijving is open vanaf 1 november 2014 (10.00 uur) en is alleen mogelijk via de website www.tulpenrallye.nl (daar is dan ook het voorlopige reglement en alle andere informatie over de rally te vinden). De inschrijving sluit op 15 februari 2015, of eerder wanneer het maximum aantal deelnemers van 230 wordt bereikt.
Let op!
Dit jaar dienen de gegevens van de equipe opnieuw en compleet te worden ingevuld via het formulierop de website, omdat in de afgelopen jaren is gebleken dat er tussen de edities van het evenement teveel wijzigingen in deze gegevens optreden. Ook wordt iedere equipe gevraagd om tijdens het inschrijfproces nieuwe en actuele foto’s van de auto en de beide leden van de equipe te uploaden. Inschrijvingen waarbij deze gegevens niet compleet zijn worden nog niet geaccepteerd. Zorg er dus voor dat deze informatie beschikbaar is. Nadere s specificicaties volgen voor 1 november.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...