Inschrijving Tulpenrallye 2017

Diverse equipes hebben geïnformeerd naar de inschrijfprocedure voor de Tulpenrallye 2017, in verband met het aanmelden voor andere rally’s op en rond 29 oktober 2016.
De inschrijving voor de 64e Tulpenrallye (7-13 mei 2017) zal op zaterdag 29 oktober 2016 om 10 uur ’s morgens openen. De inschrijfprocedure zal op diverse punten worden gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Het maximum aantal inschrijvingen dat zal worden geaccepteerd bedraagt 200. Om het inschrijfproces verder te stroomlijnen en om zoveel mogelijk equipes de kans te geven om deel te nemen aan de 64e Tulpenrally, zal de inschrijving een aantal dagen (tenminste 7) open zijn (de initiële inschrijftermijn) en is de volgorde van aanmelding binnen die periode niet van belang voor het wel of niet accepteren van de inschrijving. Nadat de initiële inschrijftermijn (tenminste 7 dagen) is afgelopen zal er wanneer het aantal complete aanmeldingen op dat moment groter is dan het maximum aantal deelnemers, op basis van een aantal criteria en deels op basis van loting worden bepaald welke aanmeldingen worden geaccepteerd. De inschrijving zal dan worden gesloten. De details van de aangepaste inschrijfprocedure zullen na de zomer worden gepubliceerd, samen met het programma voor de 64e Tulpenrallye. Dit betekent dat het niet noodzakelijk is om op zaterdagmorgen 29 oktober om 10 uur achter de computer te zitten. Inschrijven kan ook in de dagen daarna.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...