Onno en Hilde den Boer winnaars Touring klasse

De winnaars in de Touring klasse van de 63e Tulpenrallye: Onno en Hilde den Boer met de prachtige Bentley Convertible Parkward BHC uit 1936. Onno den Boer beleefde eerder successen in de Tulpenrallye (winnaar Sporting klasse) maar reed dit maal voor het eerst samen met zijn 16-jarige dochter Hilde. Dat Hilde over talent beschikt, bewees zij al tijdens de Tulpenrallye Proloog waar zij hoog eindigde tijdens de Tulpenrallye Training. De equipe presteerde de hele week constant, doch liet op Dag 3 van Feldkirch naar Colmar wat meer punten liggen. Met slechts 62 punten voorsprong op Martijn van Hassel en Alfredo Silva (minder dan 1 controle) begonnen zij op zaterdagmorgen aan de laatste Leg. Op deze laatste dag maakten zij bijna geen fouten en met slechts 32 strafpunten op de dag kon de overwinning in de Touring klasse hen niet meer ontgaan. Vanzelfsprekend won Hilde den Boer ook de Coupe Slotemaker voor de jongste navigator.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...

 •  
  De Tulip 64 GMT

  Ter ere van de 64e editie van de Tulpenrallye introduceert het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel dit jaar een nieuw limited edition horloge: de Tulip 64 GMT.

  Read More...

 •  
  Fromanteel: Official Time Partner 64e Tulpenrallye

  Voor het vijfde jaar op rij zal het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel een speciaal limited edition horloge ontwerpen voor de Tulpenrallye.

  Read More...