Grand Hotel Huis ter Duin biedt op 7 mei 2016 de onderstaande tarieven aan voor de deelnemers aan de 63e Tulpenrallye.

HQ-6Landzijde:
-Single use EUR 160,00
-Double use EUR 180,00

Zeezijde:
-Single use EUR 210,00
-Double use EUR 230,00

Genoemde tarieven zijn per kamer per nacht inclusief internationaal ontbijtbuffet, exclusief verblijfsbelasting a EUR 2,10 per persoon per nacht.
Deze zijn via deze website te reserveren (niet via homepage boekingsmodule) met logincode: 6971

Aangezien de Tulpenrallye finisht in het weekend van Hemelvaart is het aantal kamers beschikbaar voor dit speciale tarief gelimiteerd. Wanneer deze zijn geboekt, dan zijn kamers via de site te boeken voor het reguliere tarief. Op de Hotel Huis ter Duin website  treft men altijd de “Best Available Rates” en meest gunstige voorwaarden.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...