The Collectables

CollectablesThe Collectables faciliteert en ontzorgt haar leden bij het genieten van hun jaren ‘80 en ‘90 iconen. Van 205 GTI tot Countach. Van Delorean tot Lotus Omega. Want hoewel we een Ferrari 488 ook kunnen waarderen, worden we (net even) enthousiaster van een nette 328. Parels uit de jaren ’80 en ’90 met klassieker potentie. Dat begint bij het vinden van de juiste auto, maar tevens collectie beheer, stalling in onze thuisbasis ‘The Rose Joint’, onderhoud en uiteraard tours. Driving your poster car on postcard roads. Omdat je niet overal zelf de beste in kunt zijn werken wij met een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers. Natuurlijk kan het ook zakelijk interessant zijn om deel te nemen aan The Collectables. Vandaar dat naast Founding Friends ook Founding Brands zich aan kunnen sluiten. Leuke dingen met leuke mensen die een passie delen voor deze moderne klassiekers. Simpel eigenlijk. Tijdens de Tulpenrallye 2016 biedt een barista namens The Collectables dagelijks (gratis) verse espresso aan. Passend, langs de route vanuit een klassieke VW T1 bus.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...