Vandaag druppelden alle 230 deelnemers Annecy binnen. De een kwam over de weg, de ander comfortabel met het vliegtuig, terwijl de Tinga-truck hun auto’s op het parkeerterrein van het Imperial kwam afleveren. Een stuk of wat fanatiekelingen benutten de dag om een oefenritje te rijden, uitgezet door de winnaar van vorig jaar, Willem van Leeuwen. De bergen in, de mist in en zelfs de sneeuw in. Leuk, want Willem had zelfs onderweg controles opgehangen, zodat je niet voor joker rondreed. Aan het eind van de middag was er een gezellige welkomstparty met de laatste aanwijzingen voor de deelnemers. Wie slim is gaat vanavond niet te laat naar bed, want morgen barst het festijn los! En dan wordt het echt serieus. Want in alle vier de klassen is er niet zomaar een gedoodverfde winnaar, maar maken flink wat equipes kans op een hoge klassering. Succes, en vooral veel plezier allemaal! En tot morgen! Fred Hak

IMG_0544  IMG_0552 IMG_0518

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...