Tulpenrallye App vernieuwd

De door iSource ontwikkelde Tulpenrallye 2016 App is gereed om te downloaden. Via de App zijn alle uitslagen per klasse en per deelnemer, een overzicht van de deelnemers en de startlijsten op actuele basis te bekijken. Verder zijn er links naar de Facebook en YouTube pagina’s van de Tulpenrallye. Nieuw is dat het dit jaar mogelijk is om in de App de moederkaart van de dag in te zien. Uiteraard pas na afloop van de rally dag ! Ook worden eventuele neutralisaties via de App toegelicht en kunnen specifieke kaartsituaties inzichtelijk worden gemaakt. Download de App en vraag je vrienden hetzelfde te doen, zodat zij volledig op de hoogte zijn van je prestaties in de 63e Tulpenrallye.
Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/tulpenrallye/id635272611
Android: https://play.google.com/store/apps/details

Isource

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...