Tulpenrallye App vernieuwd

De door iSource ontwikkelde Tulpenrallye 2016 App is gereed om te downloaden. Via de App zijn alle uitslagen per klasse en per deelnemer, een overzicht van de deelnemers en de startlijsten op actuele basis te bekijken. Verder zijn er links naar de Facebook en YouTube pagina’s van de Tulpenrallye. Nieuw is dat het dit jaar mogelijk is om in de App de moederkaart van de dag in te zien. Uiteraard pas na afloop van de rally dag ! Ook worden eventuele neutralisaties via de App toegelicht en kunnen specifieke kaartsituaties inzichtelijk worden gemaakt. Download de App en vraag je vrienden hetzelfde te doen, zodat zij volledig op de hoogte zijn van je prestaties in de 63e Tulpenrallye.
Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/tulpenrallye/id635272611
Android: https://play.google.com/store/apps/details

Isource

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...

 •  
  De Tulip 64 GMT

  Ter ere van de 64e editie van de Tulpenrallye introduceert het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel dit jaar een nieuw limited edition horloge: de Tulip 64 GMT.

  Read More...

 •  
  Fromanteel: Official Time Partner 64e Tulpenrallye

  Voor het vijfde jaar op rij zal het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel een speciaal limited edition horloge ontwerpen voor de Tulpenrallye.

  Read More...