Speel mee met de Tulpenrallye Poule
Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Wij nodigen alle deelnemers en volgers van de Tulpenrallye van harte uit om mee te doen en zich te registreren via de Tulpenrallye App of de website onder ‘Bet & Win’. Het meespelen is eenvoudig; voorspel dagelijks je eigen klassering en de top 3 van je klasse. De goede voorspelling van je eigen klassering levert de meeste punten op (50) en voor het goed beantwoorden van een bonusvraag krijg je 25 punten. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs. De eerste 2 etappes gelden als ‘proef’ voor de poule; er is wel een dagprijs maar de punten tellen niet mee voor het eindklassement. De uitslagen van de laatste 4 etappes tellen mee voor de hoofdprijs. De minimale inleg om mee te spelen is € 25. Dit bedrag gaat geheel naar ons goede doel; de LINDA.Foundation. Dit kan omdat het spel wordt aangeboden door Scotch Whisky International. Het is handig om het registeren alvast thuis voor vertrek te doen (betaling via Ideal). Het spel wordt natuurlijk nog leuker als jullie ook familie en vrienden uitnodigen om mee te spelen. Wij wensen jullie veel plezier met de poule!

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Poule

  Dit jaar introduceren wij een poule gekoppeld aan de uitslagen van de Tulpenrallye. Na iedere etappe worden dagprijzen per klasse uitgereikt en op zaterdag 13 mei is er in iedere klasse een winnaar van de hoofdprijs.

  Read More...

 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...