Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon. Naast de deelnemers zijn familie, vrienden en publiek van harte welkom bij deze dag; de toegang is gratis.

 • Alle deelnemers hebben een uitnodiging voor de Proloog ontvangen, met daarin alle praktische details. Een vriendelijk verzoek om het programma te volgen zoals aangegeven;
 • Er wordt op diverse plaatsen aan de A1 en de A6 gewerkt. Op dit moment zijn de werkzaamheden gepland om op zaterdag om 07.00 uur te worden afgerond. Wellicht toch goed om even te checken via www.vananaarbeter.nl;
 • Tijdens de Tulpenrallye Proloog zijn een aantal TMV taxateirs aanwezig. Zij geven graag advies omtrent taxaties van klassieke auto’s en het belang hiervan bij het goed verzekeren daarvan. Zie: http://www.federatie-tmv.nl/motorvoertuigen
 • Alle deelnemende auto’s worden gecontroleerd op het uitlaatgeluid. Zie hiervoor het reglement. In een groeiend aantal ontheffingen voor zowel de route van de rally als voor de terreinen waar de tests worden verreden, wordt hier specifieke eisen aan gesteld. Auto’s die niet voldoen aan de eisen uit het reglement, zullen niet tot de start worden toegelaten.
Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...

 •  
  De Tulip 64 GMT

  Ter ere van de 64e editie van de Tulpenrallye introduceert het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel dit jaar een nieuw limited edition horloge: de Tulip 64 GMT.

  Read More...

 •  
  Fromanteel: Official Time Partner 64e Tulpenrallye

  Voor het vijfde jaar op rij zal het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel een speciaal limited edition horloge ontwerpen voor de Tulpenrallye.

  Read More...