VredesteinDe nieuwste techniek, gecombineerd met styling die aansluit op de vormen van een klassieke auto, dat is de Classic Line van Vredestein. Niet voor niets is Vredestein marktleider in dit segment en met de recente upgrade van het programma en de toepassing van silica zal de voorsprong van Vredestein verder groeien.

Het zal de autoliefhebber niet zijn ontgaan dat de populariteit van klassiekers de laatste jaren enorm is toegenomen. De eigenaren ervan zijn stuk voor stuk liefhebbers en willen alleen het allerbeste voor hun gekoesterde auto’s. Vredestein biedt hun een ruime keuze. Met de Vredestein Grip Classic, de Vredestein Sprint Classic en de Vredestein Snow Classic is er voor nagenoeg elke klassieker een Vredestein-band. Of dat nu een Volkswagen Kever is, een snelle Aston Martin DB5 of een statige Bentley; dankzij de moderne techniek van Vredestein rijdt iedere klassieker beter, zuiniger en veiliger.

Veiligheid dankzij nieuwe compound met silica
Een belangrijke noviteit en een stap voorwaarts in veiligheid is de toepassing van silica in het loopvlak. Deze nieuwe compound zorgt voor een betere grip onder droge en natte omstandigheden. Ofwel: een kortere remweg, betere handling en meer tractie onder alle omstandigheden. Daarnaast is de rolweerstand lager, net als het afrolgeluid. En vanaf nu hebben de zijkanten van alle banden uit de Classic Line een specifiek, klassiek design en is het maten programma aangepast op de vraag uit de markt, waarbij Vredestein de focus legt op de Europese auto.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Tulpenrallye Proloog

  Op zaterdag 22 april wordt de Tulpenrallye Proloog gehouden bij Athlon, Veluwezoom 4 in Almere. Naast de conformiteitskeuring van de deelnemende auto’s en de documenten controle voor de beide leden van de equipe, rijden alle deelnemers deze dag de Athlon TulpenrallyeSprint en zijn er diverse leuke activiteiten bij Athlon.

  Read More...

 •  
  De Tulip 64 GMT

  Ter ere van de 64e editie van de Tulpenrallye introduceert het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel dit jaar een nieuw limited edition horloge: de Tulip 64 GMT.

  Read More...

 •  
  Fromanteel: Official Time Partner 64e Tulpenrallye

  Voor het vijfde jaar op rij zal het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel een speciaal limited edition horloge ontwerpen voor de Tulpenrallye.

  Read More...