2nd Tulpenrallye Home Edition | Etappe 3

Etappe 3 loopt zaterdagochtend van Olne naar Chateau St Gerlach. In het Belgische Olne ga je met pijlen en punten kortste route door het Belgische landschap. Dit traject kent aan het einde opnieuw een regelmatigheidsetappe.

Nabij Welkenraedt start de punten vrije route. Dus alleen de controles noteren die op een punt staan! De laatste punten staan in Nederland en je sluit af met een neutrale bol pijl naar de finish bij Chateau St Gerlach.

Aanvullende opmerkingen:

→ Van TC 6-07 naar TC 6-08 punten en pijlen en van TC 6-08 naar TC 6-09-IN punten vrije route.

→ Als je de kaarten hieronder niet ziet, druk op F5 (om te refreshen, nog drastischer is ctrl + F5)

→ De TC-IN is zaterdag 8/5 om 12.00 uur einde van de ochtend! Per ongeluk staat er in de nieuwsbrief #8 dat de TC-IN morgen sluit. De route wordt dus verreden op 8/5 van 09.00 – 12.00 AM.

→ Wij vinden het uiteraard heel leuk als je wil deelnemen aan de feestelijke prijsuitreiking. Link naar de prijsuitreiking kwijt, zie de nieuwsbrief! (klik hier voor de Nieuwsbrief)

Etappe 3 Kaart TOURING

Etappe 3 Kaart SPORTING

Etappe 3 Tijdtabel regularity (Touring + Sporting)

Etappe 3 - TC 6-09-IN naar TC FINISH

Etappe 3 Route controls TOURING

RC Map

Etappe 3 Route controls SPORTING

RC Map

Reglement

De Tulpenrallye Home Edition heeft haar eigen reglement. Dit is geldig voor alle drie de etappes. ALs er aanvullende informatie van toepassing is dan wordt dit via nieuwsbrief #8 (uiterlijk zaterdagochtend vroeg) kenbaar gemaakt. Iedereen die aan etappe 1 en/of 2 heeft meegedaan ontvangt deze nieuwsbrief. 

Legenda België 1

Legenda België 2

Eindklassement

Na drie uitdagende etappes is er een heus klassement ontstaan. Het was tot het laatst spannend wie zou gaan winnen. Via onderstaande linkjes is van beide klassen het eindklassement te downloaden als pdf.

Eindklassement Touring klasse

Eindklassement Sporting klasse