De Linda Foundation

LindaDe Linda Foundation is een initiatief van Linda de Mol en Mood for Magazines, de uitgeverij van Linda. De Linda Foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde situatie bevinden. Wij richten ons op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de financiële problemen van hun ouders maar er wel onder lijden. De geselecteerde gezinnen ontvangen eenmalig een set cadeaukaarten die zij kunnen besteden bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys. De Linda Foundation is een stichting die garandeert dat ten minste 100% van de donaties ten goede aan de doelgroep komt. De kosten van de stichting worden gedekt door Linda de Mol en Mood for Magazines B.V. De Tulpenrallye ondersteunt de Linda Foundation in 2016 met de volgende activiteiten:
• Frits Wester en Roelof Hemmen nemen deel in de Touring klasse en alle opbrengsten van de sponsoring van hun auto gaan naar het goede doel;
• De loterij tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 7 mei heeft veel mooie prijzen (o.a. een deelname aan de Tulpenrallye 2017 en diverse andere rally’s);
• Diverse vrouwelijke equipes zullen over hun ervaringen in de 63e Tulpenrallye berichten via de media-kanalen van Linda.
Tijdens de Tulpenrallye Proloog op 16 april in Almere kunnen alle deelnemers de Linda Foundation steunen. Doe allemaal mee !

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...