De Linda Foundation

LindaDe Linda Foundation is een initiatief van Linda de Mol en Mood for Magazines, de uitgeverij van Linda. De Linda Foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde situatie bevinden. Wij richten ons op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de financiële problemen van hun ouders maar er wel onder lijden. De geselecteerde gezinnen ontvangen eenmalig een set cadeaukaarten die zij kunnen besteden bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys. De Linda Foundation is een stichting die garandeert dat ten minste 100% van de donaties ten goede aan de doelgroep komt. De kosten van de stichting worden gedekt door Linda de Mol en Mood for Magazines B.V. De Tulpenrallye ondersteunt de Linda Foundation in 2016 met de volgende activiteiten:
• Frits Wester en Roelof Hemmen nemen deel in de Touring klasse en alle opbrengsten van de sponsoring van hun auto gaan naar het goede doel;
• De loterij tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 7 mei heeft veel mooie prijzen (o.a. een deelname aan de Tulpenrallye 2017 en diverse andere rally’s);
• Diverse vrouwelijke equipes zullen over hun ervaringen in de 63e Tulpenrallye berichten via de media-kanalen van Linda.
Tijdens de Tulpenrallye Proloog op 16 april in Almere kunnen alle deelnemers de Linda Foundation steunen. Doe allemaal mee !

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...