Het aantal besmettingen met het coronavirus neemt in Europa de laatste weken sterk toe. Op basis hiervan hebben wij besloten de rally te verschuiven naar 2021.

Het aantal besmettingen met het coronavirus neemt in Europa de laatste weken sterk toe. Zo krijgt de Bordeaux-regio van de Franse overheid op 27 augustus 2020 de code rood. Er is in een aantal regio’s nog geen duidelijkheid over het verlenen van de ontheffingen ondanks onze tijdige aanvraag en het aanvullende corona-protocol. Dit leidt ertoe dat wij, twee maanden voor de geplande startdatum, onvoldoende zekerheid dat de Tulpenrallye daadwerkelijk van start kan gaan. Wij onderhouden goede contacten met de diverse overheden. Die overheden werken prima mee, maar over de ontwikkelingen van het coronavirus kunnen zij geen voorspellingen doen. Dit vormt op dit moment een ernstig organisatorisch risico. Op basis hiervan hebben wij besloten de rally te verschuiven naar 2021.

Wij zijn als Organisatiecomité zeer teleurgesteld dat de rally niet door kan gaan. Iedereen die bij de organisatie betrokken is, heeft zijn uiterste best gedaan om een succesvolle rally te voor te bereiden. Wij willen betrokkenen daarvoor nadrukkelijk bedanken.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen