Tulpenrallye Dutch Edition 2020

De Tulpenrallye Dutch Edition 2020 wordt georganiseerd door en met de Tulpenrallye-organisatie. Met behulp van de Tulpenrallye-sponsors is er een uniek evenement op bijzondere locaties ontstaan. De locaties, de rally en alle activiteiten rondom deze tweedaagse zijn corona-proof als deelnemers het coronaprotocol naleven.

Er zijn twee volledige rally-dagen met dagelijks een regularity en één of twee testen op afgesloten terreinen gevolgd door een borrel (aan de dinertafel) en diner. Wij rijden alleen op Nederlands grondgebied ongeveer 460 km voor de Touring klasse en 525 km voor de Sporting klasse. Op vrijdagavond zijn er dagprijzen en op zaterdagavond is er een feestelijke prijsuitreiking.

Vrijdag start de rally bij het Goffertstadion in Nijmegen. De overnachting met borrel, diner en ontbijt is in het NH Koningshof te Veldhoven. De finish met borrel (aan de dinertafel) en diner is opnieuw in het Goffertstadion. Het wordt een stevige wedstrijd op Tulpenrallye niveau. Dat wij in Nederland blijven, unieke locaties aandoen en rijden in de herfst draagt bij aan bijzondere karakter van deze ook culinair perfect verzorgde tweedaagse rally.

Inschrijven Dutch Edition