NB8_tulpenrallye15_sfeer_004Fromanteel Watches is dit jaar voor het derde jaar op rij trots ‘Official Time Partner’ van de Tulpenrallye. Het horloge wat Fromanteel dit jaar uitbrengt – genaamd de Tulip 62 Chrono – is wederom een waar ‘collectors item’. Het horloge van dit jaar is met veel positieve reacties ontvangen en was volgens velen dan ook het mooiste exemplaar tot nu toe in de collectie van Fromanteel Tulpenrallye horloges.

Afgelopen zaterdag 25 april presenteerde Fromanteel het nieuwe limited edition horloge tijdens de Tulpenrallye proloog. Deelnemers van de internationale autorally ontvingen hier hun unieke ‘naar-equipe-genummerde’ exemplaar. De Tulpenrallye proloog was hiermee een mooie introductie voor The Tulip 62 Chrono, de derde in een generatie van gelimiteerde tulpenrallye horloges. De proloog was een voorbode voor een mooie 62e editie van de Tulpenrallye. Mocht u de proloog om wat voor reden dan ook gemist hebben, neem gerust een kijkje op de Fromanteel Tulpenrallye website www.fromanteeltulip.nl voor meer informatie over het horloge.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...