NB8_tulpenrallye15_sfeer_004Fromanteel Watches is dit jaar voor het derde jaar op rij trots ‘Official Time Partner’ van de Tulpenrallye. Het horloge wat Fromanteel dit jaar uitbrengt – genaamd de Tulip 62 Chrono – is wederom een waar ‘collectors item’. Het horloge van dit jaar is met veel positieve reacties ontvangen en was volgens velen dan ook het mooiste exemplaar tot nu toe in de collectie van Fromanteel Tulpenrallye horloges.

Afgelopen zaterdag 25 april presenteerde Fromanteel het nieuwe limited edition horloge tijdens de Tulpenrallye proloog. Deelnemers van de internationale autorally ontvingen hier hun unieke ‘naar-equipe-genummerde’ exemplaar. De Tulpenrallye proloog was hiermee een mooie introductie voor The Tulip 62 Chrono, de derde in een generatie van gelimiteerde tulpenrallye horloges. De proloog was een voorbode voor een mooie 62e editie van de Tulpenrallye. Mocht u de proloog om wat voor reden dan ook gemist hebben, neem gerust een kijkje op de Fromanteel Tulpenrallye website www.fromanteeltulip.nl voor meer informatie over het horloge.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Route de Turini 6 mei 2018

  Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden.

  Read More...

 •  
  Voorlopig deelnemerslijst

  Er zijn de afgelopen week meer dan 300 accounts geopend en het RallyOffice heeft inmiddels veel meer complete inschrijvingen ontvangen dan het aantal beschikbare startplaatsen. Op basis van deze inschrijvingen en lotingsysteem zijn de voorlopige deelnemerslijsten per klasse beschikbaar:

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...