De finish van de 65e Tulpenrallye zal plaatsvinden bij Chateau St. Gerlach van de Oostwegel Collection in Valkenburg. De organisatie van de Tulpenrallye heeft besloten om de finish-locatie te veranderen op basis van logistieke en rally-technische overwegingen. Het rijden van een uitdagende regelmatigheidsrally met meer dan 200 klassieke auto’s door Nederland in het algemeen en op zaterdag in de Randstad in het bijzonder, wordt ieder jaar moeilijker. Het uitzetten van de route door Nederland heeft de afgelopen jaren geleid tot een groeiend aantal uitdagingen en compromissen en is uiteindelijk de reden geweest om te besluiten om de 65e Tulpenrallye op een andere locatie te finishen. Op deze manier wordt ook de 6e rallydag in de Tulpenrallye een meer uitdagende dag met mooie routes door Belgie en Duitsland en kaartlezen tot vlak voor de finish. Château St. Gerlach is een landgoed vol herinneringen. Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot een hotel, verschillende restaurants en een spa & wellness. De grandeur van het kasteel, authentieke bijgebouwen, vele geheime hoekjes, uitgestrekte parken, baroktuinen, Rozentuin, groente- en kruidentuin, fruitarboretum en wijngaard overweldigen. “Wij zijn zeer verheugd om de deelnemers van de Tulpenrallye op 12 mei 2018 te mogen verwelkomen op ons landgoed. Wij kijken uit naar een mooie dag met schitterende auto’s en enthousiaste chauffeurs.”

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Route de Turini 6 mei 2018

  Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden.

  Read More...

 •  
  Voorlopig deelnemerslijst

  Er zijn de afgelopen week meer dan 300 accounts geopend en het RallyOffice heeft inmiddels veel meer complete inschrijvingen ontvangen dan het aantal beschikbare startplaatsen. Op basis van deze inschrijvingen en lotingsysteem zijn de voorlopige deelnemerslijsten per klasse beschikbaar:

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...