Firezone oilOp 4 mei a.s. start de 61e editie van de Tulpenrallye! Deze editie voert de deelnemers vanuit het zonnige Annecy naar Noordwijk. Naar verluidt belooft het weer een prachtige route te worden die de deelnemers uitdaagt en scherp houdt. Immers naast goede brandstof en smeermiddelen zijn strategie bepalen, concentreren, anticiperen, karakter tonen en willen winnen, onmisbaar voor een dergelijke rally en stuk voor stuk eigenschappen die voor zowel de rallyrijder als de accountant van belang zijn. In het heetst van de ‘strijd’ kan iedereen wel wat verkoeling gebruiken en Brouwers en Firezone gaan daarvoor zorgen! Op een onverwacht moment van de dag, op een onverwachte plek, worden de equipes verrast door het damesteam van Firezone en Brouwers voor een in alle opzichten verkwikkend en verfrissend moment.Brouwers

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Route de Turini 6 mei 2018

  Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden.

  Read More...

 •  
  Voorlopig deelnemerslijst

  Er zijn de afgelopen week meer dan 300 accounts geopend en het RallyOffice heeft inmiddels veel meer complete inschrijvingen ontvangen dan het aantal beschikbare startplaatsen. Op basis van deze inschrijvingen en lotingsysteem zijn de voorlopige deelnemerslijsten per klasse beschikbaar:

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...