Firezone oilOp 4 mei a.s. start de 61e editie van de Tulpenrallye! Deze editie voert de deelnemers vanuit het zonnige Annecy naar Noordwijk. Naar verluidt belooft het weer een prachtige route te worden die de deelnemers uitdaagt en scherp houdt. Immers naast goede brandstof en smeermiddelen zijn strategie bepalen, concentreren, anticiperen, karakter tonen en willen winnen, onmisbaar voor een dergelijke rally en stuk voor stuk eigenschappen die voor zowel de rallyrijder als de accountant van belang zijn. In het heetst van de ‘strijd’ kan iedereen wel wat verkoeling gebruiken en Brouwers en Firezone gaan daarvoor zorgen! Op een onverwacht moment van de dag, op een onverwachte plek, worden de equipes verrast door het damesteam van Firezone en Brouwers voor een in alle opzichten verkwikkend en verfrissend moment.Brouwers

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...