Firezone oilOp 4 mei a.s. start de 61e editie van de Tulpenrallye! Deze editie voert de deelnemers vanuit het zonnige Annecy naar Noordwijk. Naar verluidt belooft het weer een prachtige route te worden die de deelnemers uitdaagt en scherp houdt. Immers naast goede brandstof en smeermiddelen zijn strategie bepalen, concentreren, anticiperen, karakter tonen en willen winnen, onmisbaar voor een dergelijke rally en stuk voor stuk eigenschappen die voor zowel de rallyrijder als de accountant van belang zijn. In het heetst van de ‘strijd’ kan iedereen wel wat verkoeling gebruiken en Brouwers en Firezone gaan daarvoor zorgen! Op een onverwacht moment van de dag, op een onverwachte plek, worden de equipes verrast door het damesteam van Firezone en Brouwers voor een in alle opzichten verkwikkend en verfrissend moment.Brouwers

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...