Al 62 jaar weet de Internationale Historische Tulpenrallye (IHTR), uitzonderlijke persoonlijkheden met passie voor de klassieke rallysport samen te brengen. ‘De Tulp’ is daarom een bijzonder evenement, een evenement waarbij het beste wat de 20ste eeuw te bieden had aan motorische traditie en technisch vernuft samenkomt. Een expressie van luxe in zijn puurste vorm.Fromanteel Newsletter image2horz

Fromanteel, het herenhorlogemerk uit Amsterdam met
een 400 jaar oude geschiedenis, weet wat het is om technische traditie en ambacht in ere te houden en voelt zich daarom als ‘Official Time Partner’ van de rally thuis in deze Internationale rally klassieker.

Mede oprichter van Fromanteel, Alfredo Silva, rijdt al sinds 2013 mee in de rally. Het jaar dat Fromanteel het evenement voor het eerst als hoofdsponsor en officiële tijdwaarnemer ondersteunde. “Van liefhebbers van mooie klassieke auto’s wordt veelal gezegd dat ze een zwak hebben voor kostbare tijdwaarneming. Naar mijn mening is dit een waarheid als een koe. Men valt voor de extreme precisie en sportieve elegantie van onze uurwerken. We zien het daarom ook als een compliment als oud-deelnemers onze uurwerken om de pols dragen.”

Het horlogehuis is ook in 2015 Official Time Partner van de IHTR en brengt voor de 62ste editie een bijzonder ‘collectors item’ uit. Een gelimiteerde editie van 500 horloges, exclusief genummerd naar de equipe nummers en voorzien van de coördinaten van de startlocatie. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • 67e Tulpenrallye wordt verreden van 25 t/m 31 oktober 2020

  De 67e editie van de Tulpenrallye zal worden verreden van zondag 25 t/m zaterdag 31 oktober 2020. Nadat recent is besloten dat het evenement in verband met het corona-virus niet op de oorspronkelijke datum (10-16 mei) kan worden verreden, heeft de organisatie overlegd met een aantal deelnemers, sponsors, hotels en enige andere betrokkenen. Het bleek uiteindelijk nog niet eenvoudig om een evenement dat in 10 maanden zorgvuldig en in detail was voorbereid, in een week tijd te verschuiven naar een heel andere periode in het jaar. Op basis van de inzet van alle betrokkenen is dit nu gelukt en met de laatste week van oktober is de organisatie ervan overtuigd een geschikte week te hebben gevonden om de 67e Tulpenrallye in het najaar van 2020 te kunnen verrijden.

  Read More...

 • Tulpenrallye verschoven naar najaar 2020

  De 67e editie van de Tulpenrallye wordt in oktober 2020 verreden. De reden hiervoor is de situatie rondom het Corona-virus in Europa, en wij willen wat dat betreft geen enkel risico lopen met de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers.

  Read More...

 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...