Al 62 jaar weet de Internationale Historische Tulpenrallye (IHTR), uitzonderlijke persoonlijkheden met passie voor de klassieke rallysport samen te brengen. ‘De Tulp’ is daarom een bijzonder evenement, een evenement waarbij het beste wat de 20ste eeuw te bieden had aan motorische traditie en technisch vernuft samenkomt. Een expressie van luxe in zijn puurste vorm.Fromanteel Newsletter image2horz

Fromanteel, het herenhorlogemerk uit Amsterdam met
een 400 jaar oude geschiedenis, weet wat het is om technische traditie en ambacht in ere te houden en voelt zich daarom als ‘Official Time Partner’ van de rally thuis in deze Internationale rally klassieker.

Mede oprichter van Fromanteel, Alfredo Silva, rijdt al sinds 2013 mee in de rally. Het jaar dat Fromanteel het evenement voor het eerst als hoofdsponsor en officiële tijdwaarnemer ondersteunde. “Van liefhebbers van mooie klassieke auto’s wordt veelal gezegd dat ze een zwak hebben voor kostbare tijdwaarneming. Naar mijn mening is dit een waarheid als een koe. Men valt voor de extreme precisie en sportieve elegantie van onze uurwerken. We zien het daarom ook als een compliment als oud-deelnemers onze uurwerken om de pols dragen.”

Het horlogehuis is ook in 2015 Official Time Partner van de IHTR en brengt voor de 62ste editie een bijzonder ‘collectors item’ uit. Een gelimiteerde editie van 500 horloges, exclusief genummerd naar de equipe nummers en voorzien van de coördinaten van de startlocatie. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen