Al 62 jaar weet de Internationale Historische Tulpenrallye (IHTR), uitzonderlijke persoonlijkheden met passie voor de klassieke rallysport samen te brengen. ‘De Tulp’ is daarom een bijzonder evenement, een evenement waarbij het beste wat de 20ste eeuw te bieden had aan motorische traditie en technisch vernuft samenkomt. Een expressie van luxe in zijn puurste vorm.Fromanteel Newsletter image2horz

Fromanteel, het herenhorlogemerk uit Amsterdam met
een 400 jaar oude geschiedenis, weet wat het is om technische traditie en ambacht in ere te houden en voelt zich daarom als ‘Official Time Partner’ van de rally thuis in deze Internationale rally klassieker.

Mede oprichter van Fromanteel, Alfredo Silva, rijdt al sinds 2013 mee in de rally. Het jaar dat Fromanteel het evenement voor het eerst als hoofdsponsor en officiële tijdwaarnemer ondersteunde. “Van liefhebbers van mooie klassieke auto’s wordt veelal gezegd dat ze een zwak hebben voor kostbare tijdwaarneming. Naar mijn mening is dit een waarheid als een koe. Men valt voor de extreme precisie en sportieve elegantie van onze uurwerken. We zien het daarom ook als een compliment als oud-deelnemers onze uurwerken om de pols dragen.”

Het horlogehuis is ook in 2015 Official Time Partner van de IHTR en brengt voor de 62ste editie een bijzonder ‘collectors item’ uit. Een gelimiteerde editie van 500 horloges, exclusief genummerd naar de equipe nummers en voorzien van de coördinaten van de startlocatie. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...