Home Edition 2020

Oorspronkelijk zou de Tulpenrallye maandag 11 mei van start gaan in Bordeaux. We zijn ervan overtuigd dat alle partners, sponsors, vrijwilligers en deelnemers van de Tulpenrallye toch even stilstaan bij het traditionele startmoment van de rally in mei.
 
Om hier met elkaar bij stil te staan hebben we samen met onze trouwe deelnemer Patrick Diemer de Tulpenrallye Home Edition 2020 georganiseerd. Een dagelijkse rit die georganiseerd wordt op de oorspronkelijke data en etappe plaatsen van de rally. Met op donderdag 14 mei ook een heuse avondetappe. 

De systemen zijn anders dan bij de Tulpenrallye zelf, maar bevatten voldoende uitdagingen voor iedereen. Dit is het moment dat de rijders in Tulpenrallye aan hun navigatoren kunnen laten zien dat zij het spel ook beheersen. Op papier dan tenminste. De “Tulpenrallye Home Edition 2020” is beschikbaar voor iedereen! De rally wordt dagelijks “verreden” op basis van het reglement. Instructies volgen in de dagelijkse nieuwsbrief van de “Tulpenrallye Home Edition 2020” rond 07.50 uur. Tevens is het materiaal beschikbaar via de site van de Tulpenrallye. Net als bij de daadwerkelijke Tulpenrallye is er een start tijd en een uiterste passeer tijd van de Finish. Inzendingen die later binnen komen worden niet in het klassement meegenomen.

Etappe 1 (maandag)
Etappe 2 (dinsdag)
Etappe 3.1 (woensdag)
Etappe 3.2 (woensdagavond)
Etappe 4 (donderdag)
Etappe 5 (vrijdag)
Etappe 6 (zaterdag)