2nd Tulpenrallye Home Edition 2021

Oorspronkelijk stond de start van Tulpenrallye gepland op maandag 3 mei 2021 vanuit Bordeaux. De finish zou plaatsvinden op zaterdagmiddag 8 mei 2021 te Valkenburg. Deze ‘echte’ Tulpenrallye is verschoven naar 3 tot en met 9 oktober 2021.
 
Om met elkaar stil te staan bij het traditionele slot in mei, organiseert het Tulpenrallye Organisatiecomité de 2nd Tulpenrallye Home Edition. Een tweedaagse rit vanuit huis. Met de routesystemen en het reglement van de echte Tulpenrallye. Er zijn in deze 2e editie verrassende elementen opgenomen. Zo is het Organisatiecomité langs de route aanwezig en zijn echte oranje Tulpenrallye routecontroles opgenomen in Google Maps/Street View.

 

Op vrijdag 7 mei 2021 om 14.00 uur starten we in Bordeaux voor het Pullman hotel met de middagetappe. Deze is uitgezet door Willem van Leeuwen. De avondetappe start om 20.30 uur en is gemaakt door Erwin Berkhof. Op zaterdag 8 mei 2021 rijden wij naar Valkenburg. Dit is een ochtendetappe die start om 09.00 uur,  samengesteld door Jan Berkhof. Daarna werkt de rekenkamer aan de uitslag en bereid het Organisatiecomité de feestelijke prijsuitreiking voor. Alle deelnemers en geïnteresseerden zijn welkom om 16:30 uur. In deze online sessie wordt de prijsuitreiking live gestreamd. Wij denken hiermee een primeur in rally-land te hebben, een heus hybride evenement.

 

 

!!! Het eindklassement van de 2nd Tulpenrallye Home Edition is gepubliceerd. Beide eindklassementen zijn te downloaden als pdf-bestand via de volgende linkjes. !!!

Eindklassement Touring klasse

Eindklassement Sporting klasse