Inschrijving voor de 62e Tulpenrallye is uitsluitend op invitatie. De inschrijving is open vanaf 1 november 2014 (10.00 uur) en is alleen mogelijk via de website www.tulpenrallye.nl (daar is dan ook het voorlopige reglement en alle andere informatie over de rally te vinden). De inschrijving sluit op 15 februari 2015, of eerder wanneer het maximum aantal deelnemers van 230 wordt bereikt.
Let op!
Dit jaar dienen de gegevens van de equipe opnieuw en compleet te worden ingevuld via het formulierop de website, omdat in de afgelopen jaren is gebleken dat er tussen de edities van het evenement teveel wijzigingen in deze gegevens optreden. Ook wordt iedere equipe gevraagd om tijdens het inschrijfproces nieuwe en actuele foto’s van de auto en de beide leden van de equipe te uploaden. Inschrijvingen waarbij deze gegevens niet compleet zijn worden nog niet geaccepteerd. Zorg er dus voor dat deze informatie beschikbaar is. Nadere s specificicaties volgen voor 1 november.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Route de Turini 6 mei 2018

  Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden.

  Read More...

 •  
  Voorlopig deelnemerslijst

  Er zijn de afgelopen week meer dan 300 accounts geopend en het RallyOffice heeft inmiddels veel meer complete inschrijvingen ontvangen dan het aantal beschikbare startplaatsen. Op basis van deze inschrijvingen en lotingsysteem zijn de voorlopige deelnemerslijsten per klasse beschikbaar:

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...