Inschrijving Tulpenrallye 2017

Diverse equipes hebben geïnformeerd naar de inschrijfprocedure voor de Tulpenrallye 2017, in verband met het aanmelden voor andere rally’s op en rond 29 oktober 2016.
De inschrijving voor de 64e Tulpenrallye (7-13 mei 2017) zal op zaterdag 29 oktober 2016 om 10 uur ‘s morgens openen. De inschrijfprocedure zal op diverse punten worden gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Het maximum aantal inschrijvingen dat zal worden geaccepteerd bedraagt 200. Om het inschrijfproces verder te stroomlijnen en om zoveel mogelijk equipes de kans te geven om deel te nemen aan de 64e Tulpenrally, zal de inschrijving een aantal dagen (tenminste 7) open zijn (de initiële inschrijftermijn) en is de volgorde van aanmelding binnen die periode niet van belang voor het wel of niet accepteren van de inschrijving. Nadat de initiële inschrijftermijn (tenminste 7 dagen) is afgelopen zal er wanneer het aantal complete aanmeldingen op dat moment groter is dan het maximum aantal deelnemers, op basis van een aantal criteria en deels op basis van loting worden bepaald welke aanmeldingen worden geaccepteerd. De inschrijving zal dan worden gesloten. De details van de aangepaste inschrijfprocedure zullen na de zomer worden gepubliceerd, samen met het programma voor de 64e Tulpenrallye. Dit betekent dat het niet noodzakelijk is om op zaterdagmorgen 29 oktober om 10 uur achter de computer te zitten. Inschrijven kan ook in de dagen daarna.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...