EU Digitaal Corona Certificaat (DCC)

Wijziging in het reglement: De EU-landen en het Europees Parlement hebben op 20 mei 2021 overeenstemming bereikt over DCC. Het moet inwoners van de EU gemakkelijker maken om binnen de EU op reis te gaan. De nationale overheden regelen de afgifte van het certificaat.

De digitale versie wordt opgeslagen op een smartphone of tablet. Er komt ook een papieren versie. Beide versies bevatten een QR-code met essentiële informatie en een digitaal zegel dat de echtheid van het certificaat garandeert. Op het certificaat staan gegevens zoals naam, geboortedatum, datum van afgifte, informatie over de ontvangen vaccinatie, de coronatest of het herstel van COVID-19.

De Tulpenrallye stelt het EU Digitaal Corona Certificaat verplicht voor alle deelnemers en vrijwilligers aan de 67e Tulpenrallye. Deze regeling zal worden opgenomen in het definitieve reglement. Hiermee bereiken wij zoveel mogelijk vrijheden tijdens de rally. Voor niet EU-deelnemers wordt een gelijkwaardig bewijs verwacht. Aan deelnemers die bezwaar hebben tegen het vaccineren en/of testen, en daardoor geen baat hebben bij het gebruik van het DCC, wordt gevraagd zich uiterlijk 30 juni 2021 te melden bij het Rallyoffice. Na 30 juni 2021 worden deelnemers die geen DCC willen gebruiken uitgesloten van deelname.

Lees ook

  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

    Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #4

      View this email in your browser <!– –> Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #12”. In elke uitzending gaat Werner Budding in gesprek met gasten, deelnemers en leden van het Organisatiecomité. Ditmaal is de Tulpenrallye op bezoek bij een klant van Edward Goessens, CEO van TCC smart IT Solutions en tevens nieuwe […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.