Tulpenrallye Dutch Edition 2020

{update 28 september 2020: vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen is de Tulpenrallye Dutch Edition 2020 geannuleerd}Het Organisatiecomité plant op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 een tweedaags evenement, een rally in Nederland en corona-proof in stijl van de Tulpenrallye.

Na de Home Edition in mei 2020 wil het Organisatiecomité een evenement in het najaar organiseren. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 zal deze tweedaagse worden georganiseerd. Met deze rally wil het Organisatiecomité de deelnemers het Tulpenrallye-gevoel meegeven in 2020. Met behulp van de Tulpenrallye-sponsors ontstaat er een uniek evenement op bijzondere locaties. Deze dagen staan nu nog gereserveerd in de agenda van alle ingeschreven equipes. Houdt deze reservering nog even vast!

Met een start en finish in de omgeving van Nijmegen houden wij ons aan alle geldende corona-regels. Zowel de locaties als de rally en alle activiteiten rondom deze tweedaagse zijn helemaal corona-proof. Medio september komt meer informatie over de Tulpenrallye Dutch Edition 2020 beschikbaar en wordt de inschrijving geopend. In eerste instantie zal de mogelijkheid tot inschrijven beperkt zijn tot diegene die op deelnemerslijst voor de geannuleerde Tulpenrallye 2020 stonden.

Lees ook

  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

    Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #4

      View this email in your browser <!– –> Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #12”. In elke uitzending gaat Werner Budding in gesprek met gasten, deelnemers en leden van het Organisatiecomité. Ditmaal is de Tulpenrallye op bezoek bij een klant van Edward Goessens, CEO van TCC smart IT Solutions en tevens nieuwe […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.