Loek de Rooij overleden

Loek de Rooij is na een kort ziekbed op 75-jarige leeftijd is overleden. Loek was een van de trouwste deelnemers aan de Tulpenrallye en heeft in totaal 27 maal deelgenomen. Zijn eerste deelname was de Gulf Tulpenrallye van 1978, samen met navigator E. Brink in een Opel Ascona.

 

In 1994 nam hij direct deel aan de eerste editie van de International Historic Tulpenrallye. Hij was toen deelnemer en sponsor en verscheen aan de start in een VW Kever; een auto met een bijzonder kleine cilinder-inhoud. Al snel kwam hij met het initiatief voor de Look Leasing Cup voor de auto aan de finish met de kleinste cilinder-inhoud. Deze wordt ook nu nog steeds uitgereikt. Nadat hij de Kever had ingeruild en vervolgens in 1998 uitviel met een Ford Cortina, heeft hij sinds die tijd steeds meegedaan aan de Tulpenrallye met zijn kleine en snelle Mini Cooper MK I. Vanaf de editie in 2006 vormde Loek samen met Rosita Offinga een equipe in de Expert klasse.

 

Loek had een bijzonder warme belangstelling voor de Tulpenrallye; Wij zullen hem missen en wensen zijn familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte met dit verlies.

Lees ook

  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

    Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #4

      View this email in your browser <!– –> Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #12”. In elke uitzending gaat Werner Budding in gesprek met gasten, deelnemers en leden van het Organisatiecomité. Ditmaal is de Tulpenrallye op bezoek bij een klant van Edward Goessens, CEO van TCC smart IT Solutions en tevens nieuwe […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.