Minder bergen in 67e Tulpenrallye

Minder bergen in 67e Tulpenrallye

De 67e Tulpenrallye heeft 4 klassen: Expert, Sporting, Touring en Vintage. De rally bestaat uit 6 complete dagen, van maandag 11 mei tot en met zaterdag 16 mei. De Expert klasse zal een avond-etappe rijden op woensdag 13 mei. De route-managers zijn erg blij met het feit dat de rally goed in balans is over de verschillende dagen. Elke dag rijden we prachtige routes door mooie streken en landschappen en met fraaie uitzichten. De meer uitdagende routes voor de navigator zijn goed verdeeld over de week en de moeilijkheidsgraad loopt gedurende de rally op. Met name in de Expert klasse zijn de navigatie-uitdagingen groter dan in de afgelopen editie. We verwachten dit jaar dat, met name in de Expertklasse, de onderlinge verschillen in de einduitslag zullen oplopen.

Bordeaux biedt een prachtig uitgangspunt voor de rally. In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas op dag 4 in de Jura. De dagelijkse afstanden van start naar finish zijn hemelsbreed redelijk beperkt met als doel minder (lange) neutrale trajecten. Hierdoor kunnen de equipes nog meer genieten van de prachtige daadwerkelijke rally-route. Er zijn een aantal regelmatigheidsetappes in de route opgenomen en er wordt iedere dag een uitdagende test verreden.

 

Lees ook

  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

    Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
  •  
    Nieuws

    Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #4

      View this email in your browser <!– –> Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #12”. In elke uitzending gaat Werner Budding in gesprek met gasten, deelnemers en leden van het Organisatiecomité. Ditmaal is de Tulpenrallye op bezoek bij een klant van Edward Goessens, CEO van TCC smart IT Solutions en tevens nieuwe […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.