Overlijdensbericht Jaap Beekhuis

Wij hebben het zeer trieste bericht ontvangen dat Jaap Beekhuis op 52-jarige leeftijd is overleden. Begin juli werd er bij Jaap een ongeneselijke ziekte ontdekt. Jaap wordt dinsdag 6 september 2022 begraven. Sinds 2018 zijn Jaap en zijn echtgenote Daphne den Uyl als Marshals betrokken bij de Tulpenrallye. Hij was in die rol nog aanwezig bij de mei editie van de rally dit jaar. Jaap’s belangstelling werd aangewakkerd door zijn schoonvader Ton den Uyl, die lid is van het Organisatiecomité van de Tulpenrallye. Wij herinneren ons Jaap als een gezellige en betrokken vrijwilliger.

Het Organisatiecomité Tulpenrallye wenst Daphne, de kinderen en alle familie en vrienden van Jaap veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye nieuwsbrief 2023 #5

    View this email in your browser         Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #9”. Het is een extra lange kerst editie waarin Werner Budding in gesprek gaat met een aantal gasten. Ditmaal is de Tulpenrallye te gast bij sponsor i4talent, de leukste detacheerder. Naast een update door Kees van Loon […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye nieuwsbrief 2023 #4

      View this email in your browser Beste Rallyvrienden, Vandaag hebben wij goed nieuws voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de 69e Tulpenrallye. Alle inschrijvers zijn geplaatst op de deelnemerslijst. Op dit moment is er nog ruimte, daarom sluiten wij de inschrijving nog niet. Potentiële inschrijvers kunnen nog een plek op de deelnemerslijst […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein
nl_NLDutch

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.