Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #1

 

 


View this email in your browser

Beste Rallyvrienden,

Nog maar vijf weken geleden stonden wij aan de finish van de 67eTulpenrallye. Vandaag word jij door ons uitgenodigd voor 68e Tulpenrallye. Hiermee gaan wij een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de lange Tulpenrallye geschiedenis. De 68e Tulpenrallye start op maandagochtend 9 mei 2022 in de buurt van Frankfurt in Duitsland. Na een overnachting in Karlsruhe gaat de rally daarna verder in het vertrouwde Frankrijk. Natuurlijk doen we ook Luxemburg en België aan in deze editie.
 
Als organisatiecomité zijn wij ervan overtuigd dat onze routechefs Jan en Erwin Berkhof weer een geweldige route hebben uitgezet. Het grootste deel van de route is afgelopen weken door vier comité leden verkend, zij kwamen zeer enthousiast terug. De komende maanden houden wij iedereen via de video’s “Tulpenrallye aan tafel” en de Nieuwsbrief op de hoogte over de voortgang en het laatste nieuws.
 
In “Tulpenrallye aan tafel #5” kijken wij met twee enthousiaste deelnemers nog een keer terug op de 67e Tulpenrallye. Jan Berkhof neemt ons zelfs mee naar de rally van 2022!
 
Wij zijn zeer gemotiveerd om de 2022 editie van de Tulpenrallye voor jullie te organiseren en zien je inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 67e Tulpenrallye

Tulpenrallye aan tafel #5
In deze Tulpenrallye aan tafel zijn wij te gast bij Pon Porsche in Leusden. Daar kijken wij samen met de uitzetter Jan Berkhof en wedstrijdleider Willem van Leeuwen vooruit naar de 68e Tulpenrallye. Maar voordat daartoe wordt overgegaan delen Wim van Lieshout en Jeff Senden hun ervaringen tijdens de 67e Tulpenrallye.

Invitatie om in te schrijven voor de 68e Tulpenrallye
Zoals gebruikelijk is inschrijven voor de 68e Tulpenrallye uitsluitend mogelijk op invitatie. Deze 1e nieuwsbrief derhalve als invitatie beschouwen. De inschrijving gaat open op zondag 14 november 2021 om 10.00 uur en sluit (bij voldoende inschrijvingen) op zondag 21 november 2021 om 20.00 uur. Er is geen haast om in te schrijven, neem je tijd! Dat geeft de mogelijkheid om correct in te schrijven en actuele foto’s toe te voegen. Bij teveel inschrijvingen wordt er geloot, ongeacht datum en tijdstip van je inschrijving. Uiterlijk 11 december om 20.00 uur wordt de voorlopige deelnemers lijst online gezet.
 
Het concept-reglement en de knop om in te schrijven staan op de website van de Tulpenrallye. Via deze LINK kom je direct op de juiste pagina.
 

 

Vintage klasse wordt vervangen door een nieuwe klasse: Veterans

Wij herhalen hier het bericht uit de vorige Nieuwsbrief over de Veterans klasse. Deze nieuwe klasse rijdt routes met een rustiger tijdschema en routes die ook geschikt zijn voor Vintage auto’s. In deze klasse is de “Coupe de Veterans” te winnen. Het klassement voor Vintage auto’s blijft bestaan. Dit zal worden opgemaakt over de deelnemers met een Vintage auto ongeacht de klasse waarin zij deelnemen.
 
De Veterans klasse is leeftijdsonafhankelijk en vooral bedoeld voor deelnemers die de andere wedstrijdklassen te zwaar beginnen te vinden. Nieuwe equipes met weinig ervaring wordt aangeraden in de Touring te starten. Wij vergelijken de Veterans klasse met de oud topsporters die een tandje terug doen maar nog steeds heel goed in hun sport zijn.


Route van de 68e Tulpenrallye
Voor het eerst na vele jaren blijft de Tulpenrallye twee nachten op één locatie. Het gebied rondom Horbourg-Wihr (Colmar) geeft veel rally mogelijkheden waarvan wij deze editie gebruik gaan maken.
 
De etappe plaatsen liggen hemelsbreed niet zo ver uit elkaar. Er is veel ruimte om de Sporting en Expert nog verder uit te dagen door extra lussen en lastige constructies. Voor de nieuwe Veteranen en de Touring kan het tempo wat rustiger worden. De opbouw van deze rally is anders dan de als zeer succesvol ervaren 67e Tulpenrallye. In Duitsland ligt een ander wegennetwerk dan in Frankrijk en is het dichter bevolkt. Beide uitzetters en onze nieuwe wedstrijdleider Willem van Leeuwen hebben er alle vertrouwen in dat er in de twee Duitse dagen meer dan voldoende uitdaging zit.
(Klik op het kaartje om het groter te zien)

Tulpenrallye horloge en UitlegkaartenEr zijn vragen binnen gekomen over het Revolo Tulpenrallye horloge en de Uitlegkaarten behorende bij de afgelopen Tulpenrallye. Aan beide wordt op dit moment gewerkt. Een exacte leverdatum is op dit moment nog niet voorhanden. Excuus daarvoor.
 

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2021 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye 2024

  De 70e editie van de Tulpenrallye start op zaterdag 11 mei in  het Noorden van Spanje. Op zondag is de eerste rallydag en na zes rallydagen wordt er gefinisht in Parijs. De 70e editie is niet alleen een lustrum editie maar een extra feestelijke rally. In 2024 bestaat de Tulpenrallye 75 jaar. Op 8 oktober […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye newsletter 2023 #8

        View this email in your browser Dear Rally Friends, Today we publish “Tulpenrallye aan tafel #10” This time the Tulpenrallye was welcomed by sponsor SchultenPrint. In the interview Werner Budding talks to Frank Pauli and Kees van Loon about the ongoing preparations. In addition, Eric Schulten (SchultenPrint) and Niels Boersma (Moving Intelligence) […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein
nl_NLDutch

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.