Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #4

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

We leven in verwarrende tijden. Terwijl er een bijna euforisch gevoel door het land gaat omdat nagenoeg alle corona maatregelen zijn beëindigd, is er in Oekraïne een vreselijke oorlog aan de gang. Het geeft een dubbel gevoel bij het uitbrengen van een nieuwsbrief over één van de mooiste Nederlandse evenementen: de Tulpenrallye. Wij leven mee met alle inwoners van Oekraïne.
 
De 68e Tulpenrallye staat inmiddels goed in de steigers. Alle deelnemende equipes hebben op 16 maart 2022 de acceptatiebrief ontvangen inclusief het toegewezen startnummer. Wij zijn er trots op dat slechts zeven maanden na de vorige editie er weer zo’n grote groep aan de start zal verschijnen. Er is voor een klein aantal potentiële deelnemers nog een plek in het startveld. Twijfel je nog, meld je snel aan of neem contact op met het Rallyoffice.
 
Elk jaar verbindt de Tulpenrallye een goed doel aan de te verrijden editie. Ditmaal kiezen wij voor Stichting Diabetes Onderzoek Nederland, DON. DON stelt zich in deze nieuwsbrief voor. Afgelopen jaar haalden we met ruim 400 deelnemers en 85 vrijwilligers het mooie bedrag van € 30.000,- op voor Orange Babies. Wij hebben samen met DON de ambitie om dit bedrag dit jaar ruimschoots te overtreffen, daar hebben wij jullie ruimhartige hulp bij nodig. DON zal zichtbaar zijn bij o.a. de start van de Tulpenrallye in Frankfurt. Uiteraard organiseert de Tulpenrallye rondom deze rally samen met DON enkele donatie-acties.
 
Voor de Nederlandse deelnemers vindt op zaterdag 16 april 2022 de verplichte conformiteitskeuring plaats in het Autotron te Rosmalen. Het Organisatiecomité verheugt zich op de komende Tulpenrallye en de ontmoeting met alle (Nederlandse) deelnemers, sponsors/partners en vrijwilligers tijdens de conformiteitscontrole!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 68e Tulpenrallye

<!–


–>

Voortgang organisatie

De afgelopen maanden hebben Jan en Erwin Berkhof (Routechefs) de rally afgerond. Vanaf januari is Kees van Hattum dagelijks bezig met het verkrijgen van alle ontheffingen. Vanuit de vele gemeenten, arrondissementen enzovoort komen positieve berichten. Wij hebben er vertrouwen in dat alle ontheffingen op tijd binnen zijn.
 
Op zondag 20 maart 2022 zijn Jan Berkhof en Willem van Leeuwen (Wedstrijdleider) samen naar de start in Frankfurt vertrokken. Zij rijden van maandag tot en met zaterdag de uitgezette rally zoals de deelnemers dat in mei ook gaan doen. Zij rijden in hetzelfde tijdschema met het concept kaartmateriaal. Met deze controlerit proberen de Wedstrijdleider en Routechef de mogelijke foutjes en discussiepunten uit de rally te halen.
 
Er zijn in Nancy weinig grote hotels en equipes die gebruik maken van het hotelpakket worden over een flink aantal hotels verspreid. De organisatie zal Grand Hotel De La Reine gebruiken als haar headquarter. Wij adviseren equipes die zelf een hotel regelen, om dit in het centrum te doen. Het diner zal in het centrum plaatsvinden in de omgeving van Place Stanislas. De start de volgende dag zal aan de west kant van Nancy plaatsvinden.
 
Maarten Kalk is het nieuwe Hoofd Rekenkamer. Maarten is samen met iSource vergevorderd met de automatiseringsslag die wij dit jaar willen maken. iSource verzorgt, al meer dan 15 jaar als trouwe partner, de ‘achterkant’ van de Tulpenrallye rekenmachine.

DetronSinds 2017 verzorgt Detron de koffie tijdens de 10-minuten pauze in de ochtendetappe van de Tulpenrallye. Vanaf 2020 is Detron zelfs één van de partners van de Tulpenrallye.
 
Voor veel deelnemers staat Detron synoniem voor heel lekkere koffie. Maar wist u dat Detron ook staat voor ICT voor Samenwerkers. Efficiënt samenwerken en optimaal presteren kan namelijk niet zonder feilloos werkende ICT. Detron Digital Workspace is de innovatieve en digitale werkplek-dienst voor elk bedrijf om optimaal te kunnen samenwerken en communiceren. Met deze dienstverlening biedt Detron medewerkers van bedrijven een werkplek waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Op kantoor, onderweg en thuis.
 
Maar zonder communicatie is er geen werkplek. Maak als Tulpenrallye-deelnemer vandaag kennis met Detron en profiteer nu van een aantrekkelijk aanbod voor uw mobiele telefonie.
Via deze LINK is het aanbod direct zichtbaar.

Rallycursus en oefenritDe Routechefs/uitzetters zullen op 16 april 2022 een oefenrit en een rallycursus verzorgen voor de deelnemers die daar behoefte aan hebben. Zie hiervoor ook Nieuwsbrief #3. Er wordt gebruik gemaakt van de routeboeken van voorgaande jaren om inzicht te krijgen in het kaartleesmateriaal. Aansluitend aan de cursus wordt een oefenrit gereden. Tijdens de oefenrit wordt gewerkt met de nieuwe werkwijze van het inleveren van de controlekaart.
 
De organisatie van deze rallycursus en de oefenrit is in handen van de Historic Rally Organization (HRO). De kosten voor de cursus, de lunch en de oefenrit bedragen per equipe € 150,- inclusief BTW. Aanmelden voor deze rallycursus/oefenrit kan via: info@historicrally.org.

<!–


–>

Rallystickers plakken voor DONNet als afgelopen jaar kun je in het Autotron alle officiële Tulpenrallye stickers professioneel op jouw rallyauto laten plakken. Hiervoor is door GT Reclame een team van stickerplakprofessionals beschikbaar gesteld. Dit zijn medewerkers die dagelijks auto’s, busjes en vrachtauto’s bestickeren. Zij hebben hier zoveel ervaring in, dat de stickers beslist kreuk- en bubbelvrij op de auto komen. Voor € 350,- steun je DON en worden de stickers geplakt. Je meldt je aan door een mailtje te sturen aan rallyoffice@tulpenrallye.nl,  Bij het bestickeren wordt er ook een DON-sticker op je auto geplakt. De equipes die zich via hun inschrijving al hebben aangemeld, staan uiteraard op de plaklijst en hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

<!–


–>

Tulpenrallye colbert/ dresscode slotfeestBij de 67e Tulpenrallye hebben wij alle deelnemers voorzien van een Tulpenrallye colbert of jurk. Hiermee hebben wij de transitie van het slotfeest in smoking willen begeleiden naar het slotfeest in Summer Chique. Als wij de foto’s terugzien, vinden wij dat zeer geslaagd. Iedereen zag er feestelijk uit. Wij vragen deelnemers ook dit jaar om je aan de dresscode Summer Chique te houden. Wij adviseren de dames het Tulpenrallye jurkje of een eigen feestelijke combinatie/creatie. Heren uiteraard in colbert.
 
Voor de nieuwe deelnemers hebben wij kosteloos en zolang de voorraad strekt nog enkele Tulpenrallye colberts en jukjes beschikbaar. Echter helaas maar in een beperkt aantal maten. Het Tulpenrallye jurkje is nog wel beschikbaar in alle maten. In het Autotron zal bij de kleding uitgifte een lijst liggen met nieuwe deelnemers. Wil jij als nieuwe deelnemer een Tulpenrallye colbert of jurk ontvangen, laat dat weten bij het kleding uitgifte punt van State of Art.
 

Link naar video: 
https://youtu.be/IIPf9-Dr5C8

Stichting DON just cares for cure 

Stichting DON strijdt voor maar één ding: volledige genezing van diabetes type 1.  
Ruim 120.000 mensen in Nederland worden dagelijks geconfronteerd met de impact van deze ziekte op hun leven. Hun perspectief? Geen enkele kans op genezing. Hier wil stichting DON verandering in brengen door te investeren in fundamenteel en klinisch onderzoek. Elke cent die gedoneerd wordt, gaat direct naar toponderzoekers die wereldwijd vanuit gerenommeerde laboratoria innovatief en baanbrekend onderzoek doen.  
Stichting DON is heel dankbaar het goede doel van de 68e editie van de Tulpenrallye te zijn, kijkt uit naar het startschot in Frankfurt en wenst alle deelnemers een prachtige rit! 
 
Nieuwsgierig geworden naar stichting DON? Bezoek de website en lees alles over diabetes type 1, de onderzoeken en de aanpak van de stichting. 

<!–


–>

Corona updateOp dit moment zijn de corona regels in veel landen al verder terug geschroefd. Hierin is echter weinig uniformiteit. Wij wijzen alle deelnemers er nadrukkelijk op dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor eventueel geldende regels in de landen die de 68e Tulpenrallye aan doet. Als Tulpenrallye organisatie zal onze aandacht vooral uitgaan naar eventuele corona uitbraken en niet naar de controle van de formaliteiten. Dit laatste is inmiddels door de overheden goed ingeregeld. Mocht iemand twijfelen aan zijn of haar gezondheid, een mogelijke besmetting enzovoort, gebruik dan direct een sneltest en meldt een positieve test aan een lid van het organisatiecomité. Indien er geen test voorhanden is, vraag dan hulp voor het verkrijgen ervan bij een comité lid.
 

<!–


–>

RetelliRuud van Tellingen, deelnemer in Sporting klasse met een rode MG B, is samen met zijn dochter eigenaar van Retelli en sponsor van de Tulpenrallye. Retelli richt zich op elektrische scooters.
 
“Ervaar het gemak van elektrisch rijden op een Retelli e-scooter”. Alles wat wij doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten. Korte communicatielijnen zijn in ons bedrijf van belang en wij doen er alles aan om uw klantbeleving naar een hoger level te brengen. Een principe dat niet alleen in het verleden maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen.
 
Retelli staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Wij willen u graag beter leren kennen. Wij komen graag bij u langs en nemen onze elektrische scooters mee. Met elkaar in contact komen, beleving en het enthousiasme is volgens het Retelli-team de gouden combinatie.
Bekijk de vele voordelen en onze modellen op www.retelli.nl.

<!–


–>

Gravenbrucher TourOp zondag 8 mei 2022 kunnen de deelnemers aan de 68e Tulpenrallye deelnemen aan de oefenrit Gravenbrucher Tour. Tussen 12.00 en 15.00 uur kan in het Headquarter een routeboek worden opgehaald. Deelname is kosteloos en er is geen uitslag. Aanmelden hiervoor moet op 16 april 2022 tijdens de documentencontrole in het Autotron. Via de laatste nieuwsbrief voor de Tulpenrallye publiceren wij een startlijst voor deze Gravenbrucher Tour.

<!–


–>

Naast het verzekeren van klassieke auto’s verzekert Hiscox eveneens huizen, inboedels en zakelijke risico’s. Deze keer nemen wij u eens mee in een schadegeval dat heeft plaatsgevonden.
 
Een welgestelde familie bewoont al sinds jaar en dag een prachtig pand aan de Herengracht in Amsterdam. Zolang zij zich kunnen heugen nestelen zich duiven in de dakgoot. De familie heeft hier nooit last van gehad. Op een dag, wanneer de bewoners niet thuis zijn, neemt een van de duiven een verkeerde afslag waardoor deze via het klapraampje in de woning terechtkomt en plaatsneemt op de designbank. Gelukkig bezit de familie een ondernemende en waakzame kat, genaamd Baudelaire. Als een echte tijger besluipt Baudelaire zijn prooi en vanuit het niets bespringt hij zijn slachtoffer. De duif schrikt op en een wilde achtervolging door de woonkamer ontstaat. Baudelaire weet de duif uiteindelijk te pakken te krijgen en – zeer content, en trots op zijn trofee – wacht hij tot de familie weer thuiskomt. Of zijn baasjes blij zullen zijn, is echter maar de vraag. Bij de achtervolging werd het interieur niet gespaard. De woonkamer is een grote puinhoop, de grond ligt bezaaid met veren, maar ook met kandelaars, kaarsen, fotolijstjes, et cetera. Helaas heeft Baudelaire tijdens de jachtpartij ook twee kostbare vazen van Muranoglas omvergestoten. De waarde: € 5.000,- per stuk.
 
Schade ontstaan door de eigen (huis)dieren van verzekerde is onder de rubriek inboedel niet verzekerd. Gelukkig voor de familie zijn de vazen apart verzekerd onder de rubriek kunstvoorwerpen, op welke rubriek schade door huisdieren wél gedekt is.
 
Hiscox begrijpt bijzonder verzekeren(Hiscox verzorgt periodiek een column op eigen titel en redactie)

<!–


–>

Belangrijke data

 • Conformiteitscontrole (Proloog Autotron)                       16 april 2022
 • Rallycursus en oefenrit                                                   16 april 2022
 • Gravenbrucher Tour                                                        8 mei 2022
 • 68e Tulpenrallye 2022                                                     8 tot en met 14 mei 2022

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  71e Tulpenrallye

  De 71e editie van de Tulpenrallye wordt verreden van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2025. Zowel de start als de finish locatie worden nog bekend gemaakt. Wel is bekend dat de start aan de Cote d’Azur zal zijn. Meer nieuws volgt in september 2024. De opening van de inschrijving voor de 71e […]
 •  
  Nieuws

  In memoriam: Miriam Wesselink

  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Miriam Wesselink op 23 juni 2024 is overleden. Miriam is slechts 69 jaar oud  geworden. Samen met haar man Ruud deed Miriam sinds 1995 maar liefst 26 keer mee aan de Tulpenrallye, in zowel de sportklasse als de vintage klasse. Altijd reden zij mee met hun groene Citroen Traction […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.