Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #6

 

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

Over ongeveer een week gaat de 68e Tulpenrallye met 180 equipes van start in Frankfurt. Wij verheugen ons op een schitterende week waarbij de lange termijn weersvoorspelling droog weer en temperaturen van rond de 20 graden aangeeft. Opvallend aan deze 68e Tulpenrallye is de relatief korte aanlooproute vanuit Nederland naar de startplaats Frankfurt (slechts 410 kilometer vanaf Utrecht) en de dubbele overnachting in Colmar (Horbourg-Wihr).
 
Tijdens de Proloog/Documentcontrole zijn er helaas veel afkeuringen en aandachtspunten geweest. Willen wij onze hobby in de toekomst kunnen voortzetten, dan moet geluid(overlast) echt serieus genomen worden. Graag aandacht voor de berichten over de app, dress code, corona en reclame uitingen in deze Nieuwsbrief.
 
Iedereen is weer welkom op de finishlocatie in Valkenburg op zaterdag 14 mei 2022.
 
Graag zien wij alle deelnemers zondag 8 mei 2022 in Frankfurt! Goede reis al vast!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 68e Tulpenrallye

(for English: LINK)

<!–


–>

Gravenbrucher tour 8 mei 2022

Veel equipes hebben zich aangemeld voor de Gravenbrucher tour. De start vindt plaats tussen 12.00 en 15.00 uur. Om het rijden in treintjes te voorkomen is er een startlijst opgesteld. De startlijst is via deze link te vinden. Begin de Gravenbrucher tour niet eerder dan de toegewezen tijd. De Gravenbrucher tour zelf kent geen tijdschema. Zorg er zelf voor dat je op tijd bent voor de verplichte aanwezigheid bij de laatste formaliteiten. Deze staan beschreven in de twee documenten die het Rallyoffice aan deelnemers verstuurd heeft met de titel “Ontvangst Tulpenrallye 8 mei 2022” voor de locatie Frankfurt.
 
Equipes die zich nog niet hebben aangemeld voor de Gravenbrucher tour kunnen dat in het Head Quarter hotel alsnog doen. Er is een beperkte voorraad routeboeken beschikbaar.

Reclame (artikel 6.7 reglement)

In de afgelopen jaren is opgevallen dat er steeds meer reclame in de vorm van logo’s en bedrijfsbenamingen op de auto’s van deelnemers aanwezig is. Artikel 6.7 van het reglement geeft aan dat het aanbrengen van eigen reclame op de auto NIET is toegestaan, ook niet voor zakelijke inschrijvers en sponsors! Tijdens de keuring is een flink aantal equipes aangesproken op het feit dat ze (nog) niet aan deze regels voldoen. Alle aanwezige reclame dient te worden verwijderd of deugdelijk bedekt. Om iedereen gelijk te behandelen gaan wij hierop toezien.
 
Voor sponsors is er een speciale mogelijkheid om wel met een bedrijfslogo rond te rijden, dat kan door de Bekende Nederlander auto van Gijs van Lennep te sponsoren.

<!–


–>

Tulpenrallye app, Rallycheck app en Informatiepunt

De Tulpenrallye App zal ook dit jaar tijdens de rally gebruikt worden. Deelnemers, startlijsten, uitslagen en de uitlegkaarten van de routes zijn in de app opgenomen. Je kunt aangeven wat je eigen equipe is, dat spaart tijd om je uitslag te vinden. De uitlegkaarten zijn uitsluitend terug te vinden in de deze Tulpenrallye app.

Dagelijks zal rond de finish locatie het Tulpenrallye Informatiepunt opgesteld zijn, waarbij twee comitéleden aanwezig zijn. Alleen informatie die niet via de app wordt gedeeld, zoals een overzicht van snelheidsovertredingen of mededelingen, komen op het bord. Ook worden hier dringende mededelingen opgehangen.

<!–


–>

Dieleman Rally Cap

Dieleman Seeds is inmiddels een trouwe sponsor. Dit jaar ontvangt iedereen de enige echte Dieleman Tulpenrallye rally Cap. Deze cap wordt tijdens de start op maandag uitgereikt.

<!–


–>

Dresscode Summer Chique

Tijdens de vorige editie van de Tulpenrallye hebben wij het kledingadvies “Tulpenrallye smart casual” geïntroduceerd. Dit kledingadvies geldt ook dit jaar voor het feestelijke diner en het aansluitende feest. Smart casual laat zich vertalen in Summer Chique. Voor heren is dit bijvoorbeeld de Tulpenrallye blazer gecombineerd met een zomerse pantalon en een fris shirt. Voor de dames is uiteraard het Tulpenrallye jurkje heel geschikt, maar andere feestelijke kleding kan natuurlijk ook.

<!–


–>

 
Tulpenrallye 2022 HQ-locaties
 
Zondag 8 mei             Frankfurt (D)
Maandag 9 mei          Karlsruhe (D)
Dinsdag 10 mei          Colmar/Horbourg-Wihr (F)
Woensdag 11 mei      Colmar/Horbourg-Wihr (F)
Donderdag 12 mei     Nancy (F)
Vrijdag 13 mei            Luxemburg (L)
Zaterdag 14 mei         Valkenburg (NL)

(Her) keuring in Frankfurt

Er moet nog een groot aantal auto’s, waaronder de buitenlandse deelnemers, gekeurd of herkeurd worden. In Nederland (Rosmalen) zijn er zelfs 25 auto’s afgekeurd op geluid. Hierover hebben de betreffende deelnemers een bericht van de organisatie ontvangen. Er is in Frankfurt helaas slechts één keuringsstraat beschikbaar. De keuringsstraat gaat rond 12.00 uur open. Wij adviseren eerst de keuring of herkeuring te doorlopen en dan te starten met de Gravenburcher tour. De kans bestaat dat er een wachttijd voor de keuringsstraat ontstaat. Probeer met elkaar het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

<!–


–>

Corona update
Op dit moment zijn de corona regels in Europa beperkt, maar is een coronabewijs altijd noodzakelijk (bijvoorbeeld de bekende QR-code). Als Organisatiecomité is ons standpunt dat wij geen eigen beleid hebben en dat iedereen zich conformeert aan de regels gelden voor de landen en locaties die de 68e Tulpenrallye aan doet. Op de site www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies is meer informatie te vinden.
 
Mocht iemand twijfelen aan zijn of haar gezondheid, een mogelijke besmetting enzovoort, gebruik dan direct een sneltest en meldt een positieve test aan een lid van het Organisatiecomité. Indien er geen test voorhanden is, vraag dan hulp voor het verkrijgen ervan bij een comité lid.
 
Wij raden aan om voor de zekerheid mondkapjes mee te nemen en de regels per land/locatie te onderzoeken en te respecteren.

<!–


–>

Finish bij Chateau St. Gerlach

Er zijn in Nederland geen beperkende maatregelen meer rondom corona. Het finish-programma kan daarom in volle glorie plaatsvinden zoals vanouds. Familie en alle toeschouwers zijn van harte welkom. De eerste auto’s zullen rond 15.30 uur arriveren. Net als vorig jaar is er rondom het podium een optreden van een echt Nederlandse artiest.
 
Voor deelnemers, vrijwilligers, organisatie en gasten begint het diner in het Paviljoen van Chateau St. Gerlach met een glas champagne. Tijdens het diner worden een aantal prijzen uitgereikt. De huldiging van de winnaars van de 68e Tulpenrallye vindt rond 22:00 uur buiten in het donker plaats. Chateau St. Gerlach en het finish-podium zijn dan feestelijk verlicht. Op de live klanken van ”Simply the Best” wordt de winnende equipe het podium opgereden.
 
Na afloop is het Paviljoen omgebouwd voor de muzikale en swingende “Rallye-Partye”. Met Tulpenrallye deelnemer en DJ Patrick Verzijden van de Leidse Danssalon sluiten wij de 68e Tulpenrallye af!

<!–


–>

Hiscox waterservice

Ook dit jaar is de Hiscox waterservice aanwezig tijdens de rally. Bij de start op maandag ontvangt elke deelnemer een met vers water gevulde Hiscox Tulpenrallye waterfles. Deze fles mag je dagelijks zelf met water vullen. Elke rally dag staat de Hiscox waterservice als middagstop langs de route. De Hertz bus van het Hiscox waterservice is uitgerust met een gekeurde RVS-drinkwatertank. Het drinkwater wordt hierin gekoeld bewaard en is volstrekt veilig. Vorig jaar introduceerde een sponsor de middagsnack. Veel deelnemers hebben hier positief op gereageerd. Deze middagsnack gaan wij als organisatie dit jaar voortzetten. De middagsnack zal gevarieerd zijn en wij proberen hierin wat fruit mee te nemen indien dit lokaal beschikbaar is.

<!–


–>

Belangrijke data

 • Gravenbrucher Tour                        8 mei 2022
 • 68e Tulpenrallye 2022                     8 tot en met 14 mei 2022
 • Finish bij Chateau st Gerlach         14 mei 2022 vanaf 15:30 uur
   
 • 69e Tulpenrallye 2023                     7 tot en met 13 mei 2023                                    

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

  Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #4

    View this email in your browser <!– –> Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #12”. In elke uitzending gaat Werner Budding in gesprek met gasten, deelnemers en leden van het Organisatiecomité. Ditmaal is de Tulpenrallye op bezoek bij een klant van Edward Goessens, CEO van TCC smart IT Solutions en tevens nieuwe […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.