Tulpenrallye nieuwsbrief 2023 #3

 

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

De voorbereidingen voor de 69e Tulpenrallye verlopen conform planning. Nagenoeg alle vrijwilligersfuncties zijn weer ingevuld. Wij zijn gestart met de productie van promotiematerialen, drukwerk en kleding. De aanvragen voor de ontheffingen zijn ruime tijd geleden verstuurd en de terugkoppeling wordt bewaakt. Het startveld is goed gevuld, er resteert nog een beperkt aantal plaatsen. Een kans dus voor familie, vrienden en kennissen om nog deel te nemen aan de Tulpenrallye.
 
Belangrijk nieuws is dat de Conformiteitscontrole (Proloog) verschuift van zaterdag 22 april naar zaterdag 15 april 2023. Dit wordt in het definitieve reglement aangepast.
 
Het Organisatiecomité kijkt uit naar de ontmoeting met alle deelnemers, Partners/Sponsors en vrijwilligers tijdens de Conformiteitscontrole (Proloog) op 15 april 2023 en naar de rally die op 7 mei 2023 start!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 69e Tulpenrallye

(for English: LINK)

<!–


–>

Publicatie definitief reglement

Uiterlijk op zondag 5 februari 2023 wordt het definitief reglement gepubliceerd. Vanaf dat moment worden wedstrijd gerelateerde wijzigingen op het reglement uitsluitend via bulletins bekend gemaakt.
 

Oefenrit en rallycursus

De Routechefs Jan en Erwin Berkhof hebben wederom een rallycursus opgesteld en een Tulpenrallye-oefenrit gemaakt speciaal voor de 69e editie van de Tulpenrallye. Eén en ander zal plaatsvinden op zaterdag 15 april 2023. Zaterdagochtend wordt de rallycursus verzorgd. Na de lunch rijden de deelnemers de Tulpenrallye-oefenrit als training. De start en finish van deze oefenrit vindt plaats op de locatie van de Conformiteitscontrole (Proloog).
 

In de cursus komt onder meer aan bod:
–             de uitrusting van de rally-auto
–             de materialen voor de navigator
–             de taakverdeling binnen de equipe
–             de communicatie tussen bestuurder en
              navigator
–             de verschillende soorten en schalen
              kaarten
–             de systemen die gehanteerd worden in
              de Tulpenrallye 2023
–             het bijzonder reglement van de
              Tulpenrallye 2023
–             een aantal algemene tips en adviezen
–             een zogenaamde droogrit
             (inclusief uitleg)
 
Na de lunch start men voor de Tulpenrallye-oefenrit. Bij deze rit zal er sprake zijn van twee moeilijkheidsgraden, één voor beginners en éen voor meer gevorderden. Langs de route zijn (on)bemande route-/tijdcontroles zijn geplaatst. Na de finish vinden de technische keuring en de documentencontrole plaats.
 
De organisatie van deze rallycursus en de oefenrit is in handen van de Historic Rally Organization (HRO). De kosten voor de cursus, de lunch en de oefenrit bedragen per equipe € 150,00 inclusief BTW. Aanmelden voor deze rallycursus/oefenrit kan via: info@historicrally.org.
 
De oefenrit en rallycursus zijn kosteloos voor elke deelnemer die voor het eerst aan de Tulpenrallye meedoet.

<!–


–>

Transport rallyauto

Veel deelnemers maken jaarlijks gebruik van het door de Tulpenrallye aangeboden autotransport met de vrachtwagens van Logicx. Dit is een belangrijk onderdeel van de sponsoring van Logicx. Voor deelnemers is het een relaxt gevoel dat de rallyauto op de startlocatie klaar staat zonder dat zij de route van huis naar Vichy hoeven te rijden.
 
In deze editie van de Tulpenrallye is vliegen of met de trein naar de startlocatie een logistieke uitdaging. Het dichtstbijzijnde vliegveld voor lijndiensten is Lyon, ca 2,5 uur rijden van Vichy. Ook met de trein kom je daar niet eenvoudig. Samen met onze sponsor Logicx bieden wij transfer met een personenauto/minibus aan van het vliegveld naar het Headquarter in Vichy. Deze service is exclusief voor deelnemers die gebruik maken van het Logicx autotransport van de Tulpenrallye. De rally auto staat dan klaar in Vichy. Deze service bieden wij aan op zowel zaterdag als zondag en geldt ook voor iedereen die nu al autotransport via de inschrijving heeft gereserveerd.
 
Het autotransport vanaf 6 locaties in Nederland, inclusief de transfer van het vliegveld naar Vichy, kost € 450,- (ex btw voor de businessclub members en sponsors). Wil je hier gebruik van maken dan volstaat een mailbericht aan rallyoffice@tulpenrallye.nl. Vermeld daarbij op welke locatie je de auto wenst in te leveren. De keuze bestaat uit: Apeldoorn, Den Bosch, Valkenburg, Rotterdam, Utrecht, en Oosterhout. Er zijn maximaal 40 plaatsen.

<!–


–>

Tulpenrallye memorabilia 

De Tulpenrallye heeft een omvangrijke verzameling met spullen van en over de Tulpenrallye. Jan de Beus beheert deze verzameling en struint oa het internet af naar nieuwe vondsten. Hij heeft er een kunst van gemaakt om zoveel mogelijk te ruilen. Kom je bij het opruimen oude Tulpenrallye spulletjes tegen of wil je jouw verzameling doneren, hij hoort het dan graag. Per mail: jjdebeus@hotmail.com of telefoon: 0653707865

Conformiteitscontrole (Proloog)

De datum voor de Conformiteitscontrole (Proloog) is definitief vastgesteld op zaterdag 15 april 2023. Dit staat nu onjuist in het voorlopig reglement. Op dit moment is er nog geen definitieve locatie vastgesteld. Wij hebben echter een erg leuke locatie op het oog. In een volgende Nieuwsbrief zullen wij hierop terugkomen.

<!–


–>

Partnerrallye

Ook dit jaar is er weer een Partnerrallye vanuit Luxemburg naar Valkenburg. Deze Partnerrallye is exclusief beschikbaar voor gasten van de Partners en Sponsors van de Tulpenrallye. Vermeldenswaardig is dat de Partnerrallye niet alleen goed is als relatie-event voor onze sponsors maar dat er jaarlijks ook enkele nieuwe deelnemers uit voortkomen. Wij verwachten ook dit jaar weer veel animo voor deze laatste rallydag.

<!–


–>

Foto, video en social media

Net als in eerdere edities zijn in de 69e Tulpenrallye weer alle vertrouwde gezichten van de video, foto en social media crew aanwezig. Zo kunnen alle deelnemers, thuisblijvers en fans de rally volgen en genieten van de schitterende beelden die gemaakt worden. De ervaring leert dat met name de videobeelden jaren later nog regelmatig bekeken worden. De video’s van de afgelopen jaren zijn te vinden op het YouTube kanaal van de Tulpenrallye via deze link. Als je dit kanaal volgt, krijg je automatisch een waarschuwing als er updates zijn.

<!–


–>

Hotelpakket

Voor enkele deelnemers hebben wij nog een hotelpakket beschikbaar. Mocht je hiervoor interesse hebben, stuur dan een mailbericht naar Rallyoffice (rallyoffice@tulpenrallye.nl). Als optie op het hotelpakket bieden wij ook een overnachting in Valkenburg aan. Dit is niet in Chateau St. Gerlach maar in één van de andere hotels. Er is een pendelbusje voor halen en brengen geregeld.
 

<!–


–>

Hoefslagrally

Op zondag 23 april 2023 wordt De Hoefslagrally 2023 gereden. Een dagje stevig sturen en navigeren wordt gecombineerd met eten en drinken op hoog culinair niveau. Ooit begonnen als een rally voor buurtbewoners, is de Hoefslagrally uitgegroeid tot een evenement met deelnemers uit het hele land. De rally begint en eindigt bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, waar de rijders van ontbijt tot en met het walking diner perfect verzorgd zullen worden. Deelname staat open voor alle typen auto’s.
 
Er is een Tourklasse en een Sportklasse die worden gereden volgens het reglement van de Tulpenrallye. Het is een goede opwarmer voor de deelnemers aan de Tulpenrallye. Het inschrijfgeld bedraagt Euro 500 per equipe.
 
Alle opbrengsten van De Hoefslagrally 2023 gaan naar de Stichting Kinderzorg, die kansarme kinderen en jongeren helpt om dezelfde kansen te krijgen als ieder ander. Na de finish van De Hoefslagrally wordt er in restaurant De Hoefslag een veiling met een aantal interessante kavels gehouden. De opbrengst hiervan komt, net zoals een groot deel van het inschrijfgeld, ten goede aan de Stichting Kinderzorg. Meer informatie is verkrijgbaar via een mailbericht aan info@hoefslagrally.nl en inschrijven kan via: www.hoefslagrally.nl

<!–


–>

Belangrijke data

 • Publicatie definitief reglement                         5 februari 2023 (gewijzigd) 
 • Digitale verzending acceptatiebrieven            8 maart 2023 (gewijzigd)
 • Conformiteitscontrole (Proloog)                      15 april 2023 (gewijzigd)
 • Oefenrit en rallycursus                                    15 april 2023
 • Oefenrit zondag Vichy                                     7 mei 2023
 • 69e Tulpenrallye 2023                                     7 tot en met 13 mei 2023

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2023 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

  Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #5

      View this email in your browser <!– –> (for English: LINK) Beste Rallyvrienden, Tijdens het schrijven van deze Nieuwsbrief schijnt de zon over Nederland en zijn de eerste rally’s alweer verreden. Veel deelnemers gebruiken deze rally’s als oefening voor de Tulpenrallye. In november 2023 hebben wij aan onze deelnemers en vrijwilligers een doosje tulpenbollen […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.