Tulpenrallye nieuwsbrief 2023 #5

 

View this email in your browser

 

 

 

 

Beste Rallyvrienden,

Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #9”. Het is een extra lange kerst editie waarin Werner Budding in gesprek gaat met een aantal gasten. Ditmaal is de Tulpenrallye te gast bij sponsor i4talent, de leukste detacheerder. Naast een update door Kees van Loon over de Tulpenrallye komen ook Danielle Kleyheeg (i4talent), Koen Bender (Mercurius) en Marion Woud (Tulpenrallye) uitgebreid aan het woord.
 
Terugkijkend op 2022, willen wij iedereen die betrokken is geweest bij de Tulpenrallye bedanken voor hun enthousiasme en inzet. De Tulpenrallye-organisatie kan niet zonder de trouwe en voortdurende ondersteuning van partners, sponsors en vrijwilligers. Dank daarvoor. Uiteraard kan de Tulpenrallye niet bestaan zonder de grote groep enthousiaste deelnemers! Ook jullie bedankt!
 
De voorbereidingen voor de 69e Tulpenrallye lopen op schema. Wij zijn trots op het grote aantal deelnemers. En wij kijken uit naar de 2023 editie van de Tulpenrallye.
 
Maar voor het zover is, willen wij iedereen plezierige feestdagen en het allerbeste voor 2023 wensen.

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 69e Tulpenrallye

(for English: LINK)

 

 

 

Tulpenrallye aan tafel #9
(link: https://youtu.be/-r57RcoOzNI)
Status inschrijvingen

Op 5 november jongstleden hebben wij de inschrijving voor de 69e Tulpenrallye geopend. Op de website van de Tulpenrallye is de lijst van deelnemers gepubliceerd. Er heeft zich een groot startveld aangemeld en er is een mooi aantal nieuwkomers. Op dit moment worden er gespreken gevoerd met een aantal buitenlandse deelnemers en deelnemers van sponsors. Er is nu nog plaats voor nieuwe inschrijvingen.

 Ben je nog niet ingeschreven? De mogelijkheid om in te schrijven via de website blijft voorlopig geopend. Voor vragen vooraf is het Rallyoffice beschikbaar via rallyoffice@tulpenrallye.nl

 

Hotelpakketten

Er is nog een beperkt aantal hotelpakketten beschikbaar. In het hotelpakket zitten kamerreserveringen van zondag 7 mei tot en met vrijdag 12 mei 2023. Een aantal deelnemers zal na de prijsuitreiking niet blijven overnachten, vandaar dat een hotelovernachting van zaterdag op zondag niet is inbegrepen. Deelnemers die voor een hotelpakket belangstelling hebben kunnen zich melden via een email aan rallyoffice@tulpenrallye.nl.

 

 

Voorbereidingen

De aanvragen voor de ontheffingen zijn ruime tijd geleden verstuurd. Dat is een arbeidsintensief proces waaraan een vrijwilliger maandenlang werkt. Na het versturen is het verkrijgen van een tijdige reactie minstens zoveel werk. Dit werk wordt voortgezet tot kort voor de start van de rally. Op dit moment liggen de voorbereidingen volledig op schema. De Routechefs zijn nu het definitieve kaartmateriaal aan het samenstellen.

 

 

 

 

 

Belangrijke data

 • Publicatie definitief reglement                        1 februari 2023             
 • Digitale verzending acceptatiebrieven           4 maart 2023    
 • Conformiteitscontrole (Proloog)                     22 april 2023 (onder voorbehoud)                    
 • Oefenrit zondag Vichy                                    7 mei 2023
 • 69e Tulpenrallye 2023                                    7 tot en met 13 mei 2023

 

 

 

 

Facebook

 

 

Instagram

 

 

Website

 

 

 

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

 

 

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye 2024

  De 70e editie van de Tulpenrallye start op zaterdag 11 mei in  het Noorden van Spanje. Op zondag is de eerste rallydag en na zes rallydagen wordt er gefinisht in Parijs. De 70e editie is niet alleen een lustrum editie maar een extra feestelijke rally. In 2024 bestaat de Tulpenrallye 75 jaar. Op 8 oktober […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye newsletter 2023 #8

        View this email in your browser Dear Rally Friends, Today we publish “Tulpenrallye aan tafel #10” This time the Tulpenrallye was welcomed by sponsor SchultenPrint. In the interview Werner Budding talks to Frank Pauli and Kees van Loon about the ongoing preparations. In addition, Eric Schulten (SchultenPrint) and Niels Boersma (Moving Intelligence) […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein
nl_NLDutch

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.