Onno en Hilde den Boer winnaars Touring klasse

De winnaars in de Touring klasse van de 63e Tulpenrallye: Onno en Hilde den Boer met de prachtige Bentley Convertible Parkward BHC uit 1936. Onno den Boer beleefde eerder successen in de Tulpenrallye (winnaar Sporting klasse) maar reed dit maal voor het eerst samen met zijn 16-jarige dochter Hilde. Dat Hilde over talent beschikt, bewees zij al tijdens de Tulpenrallye Proloog waar zij hoog eindigde tijdens de Tulpenrallye Training. De equipe presteerde de hele week constant, doch liet op Dag 3 van Feldkirch naar Colmar wat meer punten liggen. Met slechts 62 punten voorsprong op Martijn van Hassel en Alfredo Silva (minder dan 1 controle) begonnen zij op zaterdagmorgen aan de laatste Leg. Op deze laatste dag maakten zij bijna geen fouten en met slechts 32 strafpunten op de dag kon de overwinning in de Touring klasse hen niet meer ontgaan. Vanzelfsprekend won Hilde den Boer ook de Coupe Slotemaker voor de jongste navigator.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Route de Turini 6 mei 2018

  Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden.

  Read More...

 •  
  Voorlopig deelnemerslijst

  Er zijn de afgelopen week meer dan 300 accounts geopend en het RallyOffice heeft inmiddels veel meer complete inschrijvingen ontvangen dan het aantal beschikbare startplaatsen. Op basis van deze inschrijvingen en lotingsysteem zijn de voorlopige deelnemerslijsten per klasse beschikbaar:

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...