Onno en Hilde den Boer winnaars Touring klasse

De winnaars in de Touring klasse van de 63e Tulpenrallye: Onno en Hilde den Boer met de prachtige Bentley Convertible Parkward BHC uit 1936. Onno den Boer beleefde eerder successen in de Tulpenrallye (winnaar Sporting klasse) maar reed dit maal voor het eerst samen met zijn 16-jarige dochter Hilde. Dat Hilde over talent beschikt, bewees zij al tijdens de Tulpenrallye Proloog waar zij hoog eindigde tijdens de Tulpenrallye Training. De equipe presteerde de hele week constant, doch liet op Dag 3 van Feldkirch naar Colmar wat meer punten liggen. Met slechts 62 punten voorsprong op Martijn van Hassel en Alfredo Silva (minder dan 1 controle) begonnen zij op zaterdagmorgen aan de laatste Leg. Op deze laatste dag maakten zij bijna geen fouten en met slechts 32 strafpunten op de dag kon de overwinning in de Touring klasse hen niet meer ontgaan. Vanzelfsprekend won Hilde den Boer ook de Coupe Slotemaker voor de jongste navigator.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...