Onno en Hilde den Boer winnaars Touring klasse

De winnaars in de Touring klasse van de 63e Tulpenrallye: Onno en Hilde den Boer met de prachtige Bentley Convertible Parkward BHC uit 1936. Onno den Boer beleefde eerder successen in de Tulpenrallye (winnaar Sporting klasse) maar reed dit maal voor het eerst samen met zijn 16-jarige dochter Hilde. Dat Hilde over talent beschikt, bewees zij al tijdens de Tulpenrallye Proloog waar zij hoog eindigde tijdens de Tulpenrallye Training. De equipe presteerde de hele week constant, doch liet op Dag 3 van Feldkirch naar Colmar wat meer punten liggen. Met slechts 62 punten voorsprong op Martijn van Hassel en Alfredo Silva (minder dan 1 controle) begonnen zij op zaterdagmorgen aan de laatste Leg. Op deze laatste dag maakten zij bijna geen fouten en met slechts 32 strafpunten op de dag kon de overwinning in de Touring klasse hen niet meer ontgaan. Vanzelfsprekend won Hilde den Boer ook de Coupe Slotemaker voor de jongste navigator.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...