Grand Hotel Huis ter Duin biedt op 7 mei 2016 de onderstaande tarieven aan voor de deelnemers aan de 63e Tulpenrallye.

HQ-6Landzijde:
-Single use EUR 160,00
-Double use EUR 180,00

Zeezijde:
-Single use EUR 210,00
-Double use EUR 230,00

Genoemde tarieven zijn per kamer per nacht inclusief internationaal ontbijtbuffet, exclusief verblijfsbelasting a EUR 2,10 per persoon per nacht.
Deze zijn via deze website te reserveren (niet via homepage boekingsmodule) met logincode: 6971

Aangezien de Tulpenrallye finisht in het weekend van Hemelvaart is het aantal kamers beschikbaar voor dit speciale tarief gelimiteerd. Wanneer deze zijn geboekt, dan zijn kamers via de site te boeken voor het reguliere tarief. Op de Hotel Huis ter Duin website  treft men altijd de “Best Available Rates” en meest gunstige voorwaarden.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...