Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden. Dit is een kaartleesrit van 4 a 5 uur vanuit het Pullman Hotel in Mandelieu-La Napoule naar de Col de Turini en weer terug naar het Pullman Hotel. Deelnemers ontvangen een routeboek en onderweg staan Tulpenrallye Route Controles opgesteld. Deelnemers ontvangen aan de finish een uitleg. Er staan onderweg geen Tijd Controles. Deelname is gratis; aan de start dient alleen te worden betaald voor de lunch bij Les Trois Vallees bovenop de Col de Turini (25 Euro per persoon). Deelname is alleen mogelijk als de equipe zich vooraf via de website aanmeldt. Deze functie komt binnenkort op de website beschikbaar en zal via de Nieuwsbrief worden aangekondigd.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Route de Turini 6 mei 2018

  Deelnemers aan de 65e Tulpenrallye kunnen op zondag 6 mei de Route de Turini rijden.

  Read More...

 •  
  Voorlopig deelnemerslijst

  Er zijn de afgelopen week meer dan 300 accounts geopend en het RallyOffice heeft inmiddels veel meer complete inschrijvingen ontvangen dan het aantal beschikbare startplaatsen. Op basis van deze inschrijvingen en lotingsysteem zijn de voorlopige deelnemerslijsten per klasse beschikbaar:

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...