Grand hotel Billia

Grand hotel Billia

De start van de 62e Tulpenrallye zal worden gehouden in Saint-Vincent; een sfeervolle kleine stad in het noorden van Italië in het Aosta dal. Saint-Vincent ligt ongeveer 1.000 km van Utrecht en is goed bereikbaar via de Duitse en Zwitserse autobaan en vervolgens via de Grote Sint-Bernhardtunnel of – pas. De vliegvelden van Milaan en Genève liggen op respectievelijk 150 en 180 km afstand. Saint-Vincent is in de 11e eeuw gesticht door Benedictijnse monniken en heeft, mede als gevolg van de ligging op 575 meter, een prettig micro-klimaat.

Het HQ van de 62e Tulpenrallye is in het Grand Hotel en Parc Hotel Billia,  dat tevens over een casino beschikt. Met name het Grand Hotel is bijzonder de moeite waard en is recent geheel gerenoveerd waarbij de oorspronkelijke plafonds van het in 1897 gebouwde hotel zijn gerestaureerd. Het hotel heeft een prachtige ambiance en hier zal op zondagmiddag 10 mei de documentencontrole worden gehouden, met na afloop de cocktailparty met alle deelnemers en officials. Deze zal bij mooi weer in de prachtige tuin van het hotel rondom het zwembad worden gehouden. Saint-Vincent beschikt over diverse hotels en op de terrassen in de stad zal het op zondag 10 mei ongetwijfeld gezellig zijn. De start van de 62e Tulpenrallye vindt op maandag 11 mei plaats vanuit Viale Piemonte, de hoofdstraat van de stad.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...