The Collectables

CollectablesThe Collectables faciliteert en ontzorgt haar leden bij het genieten van hun jaren ‘80 en ‘90 iconen. Van 205 GTI tot Countach. Van Delorean tot Lotus Omega. Want hoewel we een Ferrari 488 ook kunnen waarderen, worden we (net even) enthousiaster van een nette 328. Parels uit de jaren ’80 en ’90 met klassieker potentie. Dat begint bij het vinden van de juiste auto, maar tevens collectie beheer, stalling in onze thuisbasis ‘The Rose Joint’, onderhoud en uiteraard tours. Driving your poster car on postcard roads. Omdat je niet overal zelf de beste in kunt zijn werken wij met een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers. Natuurlijk kan het ook zakelijk interessant zijn om deel te nemen aan The Collectables. Vandaar dat naast Founding Friends ook Founding Brands zich aan kunnen sluiten. Leuke dingen met leuke mensen die een passie delen voor deze moderne klassiekers. Simpel eigenlijk. Tijdens de Tulpenrallye 2016 biedt een barista namens The Collectables dagelijks (gratis) verse espresso aan. Passend, langs de route vanuit een klassieke VW T1 bus.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...