The Collectables

CollectablesThe Collectables faciliteert en ontzorgt haar leden bij het genieten van hun jaren ‘80 en ‘90 iconen. Van 205 GTI tot Countach. Van Delorean tot Lotus Omega. Want hoewel we een Ferrari 488 ook kunnen waarderen, worden we (net even) enthousiaster van een nette 328. Parels uit de jaren ’80 en ’90 met klassieker potentie. Dat begint bij het vinden van de juiste auto, maar tevens collectie beheer, stalling in onze thuisbasis ‘The Rose Joint’, onderhoud en uiteraard tours. Driving your poster car on postcard roads. Omdat je niet overal zelf de beste in kunt zijn werken wij met een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers. Natuurlijk kan het ook zakelijk interessant zijn om deel te nemen aan The Collectables. Vandaar dat naast Founding Friends ook Founding Brands zich aan kunnen sluiten. Leuke dingen met leuke mensen die een passie delen voor deze moderne klassiekers. Simpel eigenlijk. Tijdens de Tulpenrallye 2016 biedt een barista namens The Collectables dagelijks (gratis) verse espresso aan. Passend, langs de route vanuit een klassieke VW T1 bus.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...