Vandaag druppelden alle 230 deelnemers Annecy binnen. De een kwam over de weg, de ander comfortabel met het vliegtuig, terwijl de Tinga-truck hun auto’s op het parkeerterrein van het Imperial kwam afleveren. Een stuk of wat fanatiekelingen benutten de dag om een oefenritje te rijden, uitgezet door de winnaar van vorig jaar, Willem van Leeuwen. De bergen in, de mist in en zelfs de sneeuw in. Leuk, want Willem had zelfs onderweg controles opgehangen, zodat je niet voor joker rondreed. Aan het eind van de middag was er een gezellige welkomstparty met de laatste aanwijzingen voor de deelnemers. Wie slim is gaat vanavond niet te laat naar bed, want morgen barst het festijn los! En dan wordt het echt serieus. Want in alle vier de klassen is er niet zomaar een gedoodverfde winnaar, maar maken flink wat equipes kans op een hoge klassering. Succes, en vooral veel plezier allemaal! En tot morgen! Fred Hak

IMG_0544  IMG_0552 IMG_0518

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...