Vandaag druppelden alle 230 deelnemers Annecy binnen. De een kwam over de weg, de ander comfortabel met het vliegtuig, terwijl de Tinga-truck hun auto’s op het parkeerterrein van het Imperial kwam afleveren. Een stuk of wat fanatiekelingen benutten de dag om een oefenritje te rijden, uitgezet door de winnaar van vorig jaar, Willem van Leeuwen. De bergen in, de mist in en zelfs de sneeuw in. Leuk, want Willem had zelfs onderweg controles opgehangen, zodat je niet voor joker rondreed. Aan het eind van de middag was er een gezellige welkomstparty met de laatste aanwijzingen voor de deelnemers. Wie slim is gaat vanavond niet te laat naar bed, want morgen barst het festijn los! En dan wordt het echt serieus. Want in alle vier de klassen is er niet zomaar een gedoodverfde winnaar, maar maken flink wat equipes kans op een hoge klassering. Succes, en vooral veel plezier allemaal! En tot morgen! Fred Hak

IMG_0544  IMG_0552 IMG_0518

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...