Tulpenrallye App vernieuwd

De door iSource ontwikkelde Tulpenrallye 2016 App is gereed om te downloaden. Via de App zijn alle uitslagen per klasse en per deelnemer, een overzicht van de deelnemers en de startlijsten op actuele basis te bekijken. Verder zijn er links naar de Facebook en YouTube pagina’s van de Tulpenrallye. Nieuw is dat het dit jaar mogelijk is om in de App de moederkaart van de dag in te zien. Uiteraard pas na afloop van de rally dag ! Ook worden eventuele neutralisaties via de App toegelicht en kunnen specifieke kaartsituaties inzichtelijk worden gemaakt. Download de App en vraag je vrienden hetzelfde te doen, zodat zij volledig op de hoogte zijn van je prestaties in de 63e Tulpenrallye.
Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/tulpenrallye/id635272611
Android: https://play.google.com/store/apps/details

Isource

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...