Tulpenrallye App vernieuwd

De door iSource ontwikkelde Tulpenrallye 2016 App is gereed om te downloaden. Via de App zijn alle uitslagen per klasse en per deelnemer, een overzicht van de deelnemers en de startlijsten op actuele basis te bekijken. Verder zijn er links naar de Facebook en YouTube pagina’s van de Tulpenrallye. Nieuw is dat het dit jaar mogelijk is om in de App de moederkaart van de dag in te zien. Uiteraard pas na afloop van de rally dag ! Ook worden eventuele neutralisaties via de App toegelicht en kunnen specifieke kaartsituaties inzichtelijk worden gemaakt. Download de App en vraag je vrienden hetzelfde te doen, zodat zij volledig op de hoogte zijn van je prestaties in de 63e Tulpenrallye.
Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/tulpenrallye/id635272611
Android: https://play.google.com/store/apps/details

Isource

 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...