Tulpenrallye Home Edition 2020 | Dag 3 | etappe 3.1

Gisteren zijn er 202 enthousiaste deelnemers verschenen aan de start van onze Tulpenrallye Home Edition! Alle deelnemers hebben de finish in Vichy gehaald. Dat is in de werkelijke Tulpenrallye wel eens anders. Ook het weer is anders, gisteravond was het droog, maar slechts 11 graden in Vichy. Buiten borrelen was geen optie!

We hebben een aantal vragen gekregen over het reglement. Dat hoort bij het rallyrijden natuurlijk. Er zijn deelnemers die het echte Tulpenrallye reglement wilden gebruiken. Natuurlijk is goed lezen ook een kunst: dat je een wegfragment maar eenmaal mag aandoen betekent natuurlijk ook dat je die weg niet mag kruizen. De uitleg van gisteren staat onderin de nieuwsbrief en zal weer veel verhelderen.

Vandaag, woensdag, is een lange en drukke dag. Eerst de dag-etappe. Daarvan zit het kaartmateriaal ingesloten als PDF (klik op het plaatje) op deze pagina. De finish is uiterlijk 20.00 uur. Direct daarna start om 20.01 de avondetappe met een finish om 22:00 uur. Het kaartmateriaal daarvan komt rond 19.45 uur in je mailbox en op de Tulpenrallye website. Heel veel succes vandaag!

Kaart
(klik op afbeelding voor download)

Rij van start naar finish via de lunch. Noteer het aantal steden/ dorpen waar je doorheen komt, waarvan de laatste letter eindigt op een “e”. Start, lunch en finish horen erbij. Stuur dit antwoord in.

Klassement 
(klik op afbeelding voor download)

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.