Tulpenrallye Home Edition 2020 | Dag 5

We zijn als organisatie erg blij met het messcherpe reglement. Veel deelnemers pakken de Tulpenrallye Home Edition heel serieus op en stellen ons veel vragen. We adviseren iedereen om nogmaals “artikel 4” te lezen😊.
 
De etappe van donderdag is door deelnemers goed gereden. Het was even puzzelen om Beaune uit te komen en bij Montbozon was een bril of een loep nodig. Deelnemers blijven enthousiast en gaan vrijdagochtend weer van start. Het klassement laat nog maar een 9 deelnemers met “0” fouten zien. Ze worden op de hielen gezeten door een grote groep met maar “1” fout. Nog alle kansen dus om de uitslag naar je hand te zetten!
 
Vandaag gaan we naar Luxemburg. We rijden onder een bewolkte hemel en door een voor de Tulpenrallye bekende omgeving. Het kaartmateriaal is weer als PDF bijgesloten. Heel veel succes vandaag!

Kaart

Zie de kaart voor de instructie van deze etappe. Om als pdf te downloaden klik op de kaart.

Klassement

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.