Tulpenrallye verschoven naar najaar 2020

De 67e editie van de Tulpenrallye zal in het najaar van 2020 worden verreden. De organisatie onderzoekt op dit moment de alternatieven, waarbij de maand oktober het meest waarschijnlijk is. De definitieve datum wordt de komende dagen gepubliceerd. De reden hiervoor is de situatie rondom het Corona-virus in Europa, en wij willen wat dat betreft geen enkel risico lopen met de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers. Met de op dit moment geldende maatregelen vanuit de overheid in de verschillende landen in Europa, is het niet mogelijk om de Tulpenrallye te organiseren. Er is onvoldoende duidelijkheid over hoe deze maatregelen zich de komende 8 weken zullen ontwikkelen. Dit gegeven in combinatie met de al significante en snel oplopende financiële verplichtingen rondom het evenement leiden tot de conclusie dat het op dit moment voor alle betrokkenen beter is om het evenement uit te stellen.

De route voor de 67e editie is grotendeels klaar en de eerste routeboeken zijn klaar om gedrukt te worden. De route in oktober zal dan ook dezelfde route zijn die nu al is voorbereid, gecontroleerd en waarvoor de ontheffingen afgegeven worden. Nadat de belangrijkste HQ Hotels en onze partners de afgelopen dagen hebben aangegeven om mee te werken aan het verschuiven van de datum, heeft de organisatie vandaag dit besluit genomen. Het programma van de 67e Tulpenrallye zal zoveel mogelijk hetzelfde blijven. De organisatie gaat dit de komende weken in detail verder uitwerken. Alle inschrijvingen blijven geldig en de deelnemers krijgen hierover apart bericht.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • 67e Tulpenrallye wordt verreden van 25 t/m 31 oktober 2020

  De 67e editie van de Tulpenrallye zal worden verreden van zondag 25 t/m zaterdag 31 oktober 2020. Nadat recent is besloten dat het evenement in verband met het corona-virus niet op de oorspronkelijke datum (10-16 mei) kan worden verreden, heeft de organisatie overlegd met een aantal deelnemers, sponsors, hotels en enige andere betrokkenen. Het bleek uiteindelijk nog niet eenvoudig om een evenement dat in 10 maanden zorgvuldig en in detail was voorbereid, in een week tijd te verschuiven naar een heel andere periode in het jaar. Op basis van de inzet van alle betrokkenen is dit nu gelukt en met de laatste week van oktober is de organisatie ervan overtuigd een geschikte week te hebben gevonden om de 67e Tulpenrallye in het najaar van 2020 te kunnen verrijden.

  Read More...

 • Tulpenrallye verschoven naar najaar 2020

  De 67e editie van de Tulpenrallye wordt in oktober 2020 verreden. De reden hiervoor is de situatie rondom het Corona-virus in Europa, en wij willen wat dat betreft geen enkel risico lopen met de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers.

  Read More...

 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...