We krijgen een aantal vragen van deelnemers, hoe en waar kunnen we ons voorbereiden om de Tulpenrallye 2019 zo succesvol mogelijk te berijden?
Er zijn een aantal rally’s en er is zelfs een training. 

Op 23 maart Gelderse Vallei Rit, Inschrijven via de Amac website

28/29 maart IIssellandrally, Inschrijven kan hier.    

14 april Hoefslag Rally   http://www.hoefslagrally.nl/inschrijven/     (code: Tulp2019)

20 april Tulpenrallye Training,
Tulpenrallye-uitzetters Jan en Erwin Berkhof hebben weer een rallycursus opgesteld en een oefenrit gemaakt speciaal voor de 66e editie van de Tulpenrallye.  Na de ontvangst met koffie tussen 09:30 en 10:00 uur bij het Autotron, zal de rallycursus worden gegeven met onder meer aandacht voor de uitrusting en materialen, de rolverdeling in de auto, de verschillende soorten kaarten,  schalen en vooral de systemen. Daarnaast aandacht voor het reglement en een droogrit (incl. uitleg).  Na de lunch neem je deel aan een Tulpenrallye-oefenrit. Hiervoor kun je kiezen uit Touring / Vintage of Expert / Sporting. Langs de route zullen (on)bemande route-/tijdcontroles opgesteld zijn. De training wordt gehouden in het Autotron en sluit daarom dit jaar helemaal aan op de Tulpenrallye Proloog. De organisatie van de rallycursus en de oefenrit is in handen van de Historic Rally Organization (HRO). De kosten voor de cursus, de lunch en de oefenrit bedragen per equipe € 150,00 inclusief BTW.  Aanmelden voor deze rallycursus/oefenrit kan via: info@historicrally.org 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 • Minder bergen in 67e Tulpenrallye

  In de eerste drie dagen rijden we door een glooiend landschap in plaats van over hoge bergen in de Pyreneeën en de Alpen. De hoogste bergen vinden we dit jaar pas in de Jura.

  Read More...

 • Inschrijvingen 67e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 67e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging De registratie is geopend vanaf 2 november 2019 De initiële inschrijving sluit op 9 november 2019.

  Read More...

 •  
  Dutch Historic Rally Club

  De Dutch Historic Rally Club (DHRC) is de vereniging waarin rijders en navigators zijn verenigd. De club behartigt en ondersteund onze belangen in de historische rallysport.

  Read More...