We krijgen een aantal vragen van deelnemers, hoe en waar kunnen we ons voorbereiden om de Tulpenrallye 2019 zo succesvol mogelijk te berijden?
Er zijn een aantal rally’s en er is zelfs een training. 

Op 23 maart Gelderse Vallei Rit, Inschrijven via de Amac website

28/29 maart IIssellandrally, Inschrijven kan hier.    

14 april Hoefslag Rally   http://www.hoefslagrally.nl/inschrijven/     (code: Tulp2019)

20 april Tulpenrallye Training,
Tulpenrallye-uitzetters Jan en Erwin Berkhof hebben weer een rallycursus opgesteld en een oefenrit gemaakt speciaal voor de 66e editie van de Tulpenrallye.  Na de ontvangst met koffie tussen 09:30 en 10:00 uur bij het Autotron, zal de rallycursus worden gegeven met onder meer aandacht voor de uitrusting en materialen, de rolverdeling in de auto, de verschillende soorten kaarten,  schalen en vooral de systemen. Daarnaast aandacht voor het reglement en een droogrit (incl. uitleg).  Na de lunch neem je deel aan een Tulpenrallye-oefenrit. Hiervoor kun je kiezen uit Touring / Vintage of Expert / Sporting. Langs de route zullen (on)bemande route-/tijdcontroles opgesteld zijn. De training wordt gehouden in het Autotron en sluit daarom dit jaar helemaal aan op de Tulpenrallye Proloog. De organisatie van de rallycursus en de oefenrit is in handen van de Historic Rally Organization (HRO). De kosten voor de cursus, de lunch en de oefenrit bedragen per equipe € 150,00 inclusief BTW.  Aanmelden voor deze rallycursus/oefenrit kan via: info@historicrally.org 

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...