VredesteinDe nieuwste techniek, gecombineerd met styling die aansluit op de vormen van een klassieke auto, dat is de Classic Line van Vredestein. Niet voor niets is Vredestein marktleider in dit segment en met de recente upgrade van het programma en de toepassing van silica zal de voorsprong van Vredestein verder groeien.

Het zal de autoliefhebber niet zijn ontgaan dat de populariteit van klassiekers de laatste jaren enorm is toegenomen. De eigenaren ervan zijn stuk voor stuk liefhebbers en willen alleen het allerbeste voor hun gekoesterde auto’s. Vredestein biedt hun een ruime keuze. Met de Vredestein Grip Classic, de Vredestein Sprint Classic en de Vredestein Snow Classic is er voor nagenoeg elke klassieker een Vredestein-band. Of dat nu een Volkswagen Kever is, een snelle Aston Martin DB5 of een statige Bentley; dankzij de moderne techniek van Vredestein rijdt iedere klassieker beter, zuiniger en veiliger.

Veiligheid dankzij nieuwe compound met silica
Een belangrijke noviteit en een stap voorwaarts in veiligheid is de toepassing van silica in het loopvlak. Deze nieuwe compound zorgt voor een betere grip onder droge en natte omstandigheden. Ofwel: een kortere remweg, betere handling en meer tractie onder alle omstandigheden. Daarnaast is de rolweerstand lager, net als het afrolgeluid. En vanaf nu hebben de zijkanten van alle banden uit de Classic Line een specifiek, klassiek design en is het maten programma aangepast op de vraag uit de markt, waarbij Vredestein de focus legt op de Europese auto.

Posted in Nieuwsitem

Laatste artikelen
 •  
  Pim Brunet de Rochebrune overleden

  Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.

  Read More...

 •  
  Inschrijvingen 65e Tulpenrallye

  De inschrijving voor de 65e Tulpenrallye is alleen op uitnodiging. De registratie is geopend vanaf 28 oktober 2017 (10:00 uur) en is alleen mogelijk via de website. De initiële inschrijving sluit op 2 november 2017 (20:00 uur.). Het maximale aantal equipes dat wordt toegelaten is vastgesteld op 200.

  Read More...

 •  
  Bestuur Stichting Tulpenrallye

  Ons bestuurslid Jan de Beus heeft besloten om een stap terug te doen uit het bestuur van de Stichting Tulpenrallye. Wij willen Jan bijzonder hartelijk bedanken voor al het werk dat hij in de meer dan 40 jaar dat hij betrokken was bij de organisatie van de Tulpenrallye heeft verzet en zijn passie en energie waarmee vele nieuwe aspecten van de Tulpenrallye zijn gerealiseerd.

  Read More...