Laatste nieuws

Finish Valkenburg

Na de start in Andorra en een prachtige week dwars door Frankrijk, finishen de deelnemers van de 66e Tulpenrallye a.s zaterdag in Valkenburg bij Chateau St. Gerlach waar de winnaars gehuldigd zullen worden.

Je bent van harte welkom om te komen kijken en de sfeer van de Tulpenrallye te proeven.

Lees meer


i4Talent brengt Tulpenrallye en Orange babies samen

 

 

 

 

Net als voorgaande edities omarmt de Tulpenrallye ook dit jaar weer een goed doel. In 2019 is dit Stichting Orange Babies geworden. De Stichting zet zich al ruim 20 jaar in voor een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders,

Lees meer


Tulpenrallye proloog op 20 april in Rosmalen

Op zaterdag-middag 20 april 2019 zal de Proloog voor de 66e Tulpenrallye worden georganiseerd bij het Autotron, Graafsebaan 133 te Rosmalen.  Naast de conformiteits controle van de auto’s in het Eventron zal de documenten controle worden gehouden bij Autotron Exclusive. Daarnaast zijn een aantal andere interessante stands en een gezellige café ingericht.

Lees meer


Tulpenrallye voorbereiding 2019

We krijgen een aantal vragen van deelnemers, hoe en waar kunnen we ons voorbereiden om de Tulpenrallye 2019 zo succesvol mogelijk te berijden?
Er zijn een aantal rally’s en er is zelfs een training. 

Op 23 maart Gelderse Vallei Rit, Inschrijven via de Amac website

28/29 maart IIssellandrally,

Lees meer


Pim Brunet de Rochebrune overleden

Op woensdag 12 december 2018 is Pim overleden. Pim was een bijzonder trouwe deelnemer aan de Tulpenrallye en eerder dit jaar, voor de start van de 65e editie, was hij een van de deelnemers op het podium met 20 Tulpenrallye deelnames.