Zoeken in media

 • 2022

  Uitslagen 2022

 • 2022

  Leg 6 incl. Finish - Tulpenrallye 2022

  De 68ste Tulpenrallye zit er al weer op! Hoe deze laatste fantastische video verliep, is te zien in deze video!
 • 2022

  Leg 5 - Tulpenrallye 2022

  Tijdens de 5de dag van de rallye, reden de équipes naar Luxenburg. Er werd geluncht bij een indrukwekkend chateau, en wederom werden de deelnemers getest op het circuit Chambley. Tijdens de borrel arriveerden één voor één ook de deelnemers van de Partnerrallye, die morgen, tijdens de laatste dag, mee rijden met de rit. Ook al […]
 • 2022

  Leg 4 - Tulpenrallye 2022

  De rallye is over de helft, maar hoe de prijzen verdeelt gaan worden is nog lang niet duidelijk. Iedereen maakt nog kans, en het blijft spannend. Vandaag is er van Harlbourgh-Wihr naar Nancy gereden.
 • 2022

  Leg 3 - Tulpenrallye 2022

  De derde dag van de Tulpenrallye zit er al weer op. De equipe’s reden niet alleen door vele Franse bergpaden, maar ook door wijnvelden. Alle wegen lijken hier op elkaar, en het was daarom vandaag een moeilijke dag.
 • 2022

  Leg 2 - Tulpenrallye 2022

  Op de tweede dag van de tulp zijn de equipes door de bergen van Duitsland naar Frankrijk gereden. Na onder andere een test op het cart circuit in Biesheim zijn de deelnemers aangekomen op de tweede locatie in Horbourg-Wihr.
 • 2022

  Leg 1 - Tulpenrallye 2022

  De 68ste editie van de Tulpenrallye is begonnen. Dagverslag van dag 1 zie je hier! De equipe’s begonnen in frankfurt, en reden vanaf daar naar Karlsrule.
 • Foto's

  Foto's 2022

  Bekijk alle foto's van de Tulpenrallye 2022.
 •  
  2022

  Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #5

    View this email in your browser Beste Rallyvrienden, Over minder dan 4 weken start de 68e Tulpenrallye in Frankfurt, een startplaats die slechts 400 kilometer van Utrecht ligt. De routes zijn nagereden en gecontroleerd, de lunch en HQ-locaties bezocht. Bij een Tulpenrallye in mei komen wij tijdens het narijden wel eens sneeuw tegen, en […]
 •  
  2022

  Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #4

    View this email in your browser Beste Rallyvrienden, We leven in verwarrende tijden. Terwijl er een bijna euforisch gevoel door het land gaat omdat nagenoeg alle corona maatregelen zijn beëindigd, is er in Oekraïne een vreselijke oorlog aan de gang. Het geeft een dubbel gevoel bij het uitbrengen van een nieuwsbrief over één van […]
 •  
  2022

  Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #3

      View this email in your browser Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #6”. Het is de periodieke uitzending waarin Werner Budding in gesprek gaat met een aantal gasten. Ditmaal is de Tulpenrallye te gast bij sponsor Bott bedrijfswageninrichting, een onderdeel van de Van Spijk Groep (VSA) uit Oirschot. Naast een update […]
 • Advertenties

  Oldtimer, exclusief in Michelin retrobanden

 • Advertenties

  Profile Tyreservice Hogendoorn

 • Advertenties

  Mistral, water life and living since 1976

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #2

    View this email in your browser <!– –> Beste Rallyvrienden, Het Organisatiecomité is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de 68e editie van de Tulpenrallye. Zoals je in deze Nieuwsbrief kunt lezen, is de route in de afgelopen periode gecontroleerd en nagereden door leden van het Comité. Na Bordeaux, 1.048 kilometer van Utrecht, […]
 • Video

  Ziggo Sport Tulpenrallye afl. 2 van 2

  Ziggo Sport heeft twee afleveringen gemaakt over de 67e Tulpenrallye. Gedurende enkele maanden worden deze afleveringen af en toe herhaald op de Ziggo Sport en Ziggo Race. 
 • Video

  Ziggo Sport Tulpenrallye afl. 1 van 2

  Ziggo Sport heeft twee afleveringen gemaakt over de 67e Tulpenrallye. Gedurende enkele maanden worden deze afleveringen af en toe herhaald op de Ziggo Sport en Ziggo Race. 
 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #5

  In deze Tulpenrallye aan tafel zijn wij te gast bij Pon Porsche in Leusden. Daar kijken wij samen met de uitzetter Jan Berkhof en wedstrijdleider Willem van Leeuwen vooruit naar de 68e Tulpenrallye. Maar voordat daartoe wordt overgegaan delen Wim van Lieshout en Jeff Senden hun ervaringen tijdens de 67e Tulpenrallye.

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein
nl_NLDutch

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.