2nd Tulpenrallye Home Edition | Etappe 2

Etappe 2 met de start op vrijdagavond loopt van St.-Germain-du-Puch naar Beaune. Het is altijd een enerverend onderdeel van de Tulpenrallye. Rijden in de schemering en in het donker is in de echte Tulpenrallye alleen voor de deelnemers aan de Expertklasse. In deze Home Edition mogen alle deelnemers dit ervaren.

Er worden in de avondetappe twee kaartleessystemen gebruikt, de “Ingetekende lijn met Barricades” en “Punten en pijlen kortste route”. Meteen na de start zijn de eerste drie barricades niet gemakkelijk, let direct goed op in deze avondetappe! Let op, in deze etappe zit ook een regelmatigheidsproef!

 

→ Van TC 3-12 naar TC 3-13 ingetekende lijn met barricades en van TC 3-13 naar TC 3-14-IN pijlen en punten.

 

Belangrijk: Als je de kaarten hieronder niet ziet, druk op F5 (om te refreshen, nog drastischer is ctrl + F5)

Etappe 2 Kaart TOURING

Etappe 2 Kaart SPORTING

Etappe 2 Tijdtabel regularity (Touring + Sporting)

Etappe 2 Route controls TOURING

RC Map

Etappe 2 Route controls SPORTING

RC Map

Reglement

De Tulpenrallye Home Edition heeft haar eigen reglement. Dit is geldig voor alle drie de etappes. ALs er aanvullende informatie van toepassing is dan wordt dit via nieuwsbrief #8 (uiterlijk zaterdagochtend vroeg) kenbaar gemaakt. Iedereen die aan etappe 1 en/of 2 heeft meegedaan ontvangt deze nieuwsbrief. 

Klassement

Na dag 1 met etappe 1 & 2 is het tussenklassement opgemaakt. Volg de linkjes voor het complete overzicht. Zaterdagavond 8/5 zal er een eindklassement gepubliceerd worden.

Dag 1 – klassement Touring klasse

Dag 1 – klassement Sporting klasse