Dag 1

Kilometer
0

Bordeaux is wereldberoemd om haar wijnen maar ook in de automotive industrie als productielocatie voor het merk Ford. Vanaf oktober 2021 is Bordeaux vooral bekend als de startplaats van de 67e Tulpenrallye.


Op zondag 3 oktober kunnen deelnemers een facultatieve route rijden langs verschillende wijnhuizen in de regio. De route is representatief voor de 67e editie van de Tulpenrallye en leidt over mooie wegen ten Noordwesten van Bordeaux. Een goede gelegenheid om weer te wennen aan de Franse IGN-kaarten die gedurende het grootste gedeelte van de Tulpenrallye worden gebruikt.
Voor de equipes die liever een andere vorm van competitie zoeken in de dagen voor de start, ligt er naast het Headquarter hotel (HQ) ook een indoor kartbaan en een casino.


Het Headquarter hotel Pullman Bordeaux Lac ligt noordelijk boven Bordeaux, vlakbij de uitvalswegen en een kwartier van het vliegveld. Op die manier kunnen de equipes op maandag 4 oktober snel in het rallygebied starten waar talloze wegen wachten op de deelnemers van de Tulpenrallye.

Bordeaux

Pullman Bordeaux Lac

Day winners

N.N.B

N.N.B

N.N.B

N.N.B

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.