Zoeken in media

 • Video

  Leg 6 - Tulpenrallye 2021

  Leg 6 – Tulpenrallye 2021. Deze etappe is de laatste etappe van de Tulpenrallye 2021. Van Luxemburg naar Valkenburg, waar op het prachtige terrein van Chateau St. Gerlach de finish is. Tot het laatste moment is het spannend wie deze editie gaat winnen.
 • Video

  Leg 5 - Tulpenrallye 2021

  Leg 5 – Tulpenrallye 2021. De rally karavaan gaat deze etappe verder vanaf Horbourg-Wihr (Colmar) naar Luxemburg. Wederom een lange etappe die achteraf moeilijker was dan verwacht. In zowel de sporting- als de expert klasse is de beslissing nog steeds niet gevallenen blijft het spannend.
 • Blog

  Leg 4 - Tulpenrallye 2021

  Leg 4 van de 67e editie van de Tulpenrallye gaat van Beaune naar Colmar/Horbourg-Wihr. Net als de eerdere dagen weer vroeg op om lange dagen te sturen en navigeren. Nu de equipes vermoeider worden neemt de kans op fouten toe. En dat blijkt maar weer, het klassement blijft verschuiven.
 • Video

  Leg 3 - Tulpenrallye 2021

  In het dagverslag van Leg 3 een boeiend beeld van de etappe van Vichy naar Beaune. In deze etappe reden de deelnemers meer dan 10 uur door een schitterend en wat meer geaccidenteerd gebied. Met drone beelden van een uniek kanaal over de Loire en aandacht voor alweer een test op een circuit. Ditmaal een […]
 • Video

  Leg 2 - Tulpenrallye 2021

  Dagverslag van Leg 2, van Limoges naar Vichy. Wederom een dag door een haast verlaten deel van Frankrijk met schitterende rally wegen. 
 • Video

  Tulpenrallye 2021 - leg 1

  Dagverslag van de eerste etappe van de 67e Tulpenrallye. Op 4 oktober 2021 startte de 1 etappe in Bordeaux. Met een korte verbindingsroute ging de wedstrijd vrij snel en intensief van start. Een schitterende rij dag maar ook een heel moeilijke navigatie dag. 
 • Video

  Tulpenrallye 2021 Proloog

 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #4

  In deze Tulpenrallye aan tafel #4 zijn wij te gast in de productiefaciliteit van Revolo Watches. Sponsor van het Tulpenrallye horloge voor de 67e editie. Naast een toelichting op het bestel proces van dit unieke gepersonaliseerde horloge zijn er nog twee interessante gasten aan tafel. Robert Mous van iSource en Robbert-Jan Meinardi van Conference Hotel Group. Zij beide vertellen over hun inhoudelijke bijdrage aan de rally.
 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #3 (27 april 2021)

  In deze Tulpenrallye aan tafel #3 onder leiding van tafelhost Werner Budding onder meer de introductie van de 2nd Tulpenrallye Home Edition. Uiteraard ook een update mbt de stand van zaken rondom de 67e Tulpenrallye in oktober 2021. Daarnaast twee sponsors aan het woord, ieder met hun eigen insteek voor betrokkenheid bij de Tulpenrallye
 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #2 (6 maart 2021)

  Bij Detron gaat de Tulpenrallye aan tafel in gesprek met Jan-Willem van Es (Hiscox), Daniël Frankenhuis (YveY) en George Banken (Detron). Maar uiteraard ook een update over de organisatie van de 67eTulpenrallye door Frank Pauli en Kees van Loon.
 • Video

  Tulpenrallye 2018 Leg 3

  Dag 3 bracht de deelnemers van Valence naar Lyon.
 • Video

  Tulpenrallye 2018 Leg 2

  Dag 2 van Avignon naar Valence.
 • Video

  Tulpenrallye 2018 Leg 1

  200 klassieke auto's, in een land met meer dan een miljoen kilometer aan wegen. Dag 1 van de Tulpenrallye in beeld. Van Mandelieu naar Avignon, de stad van de Pont d'Avignon en ooit de tijdelijke verblijfplaats van de Paus.
 • Video

  Tulpenrallye 2017 episode 4

 • Video

  Tulpenrallye 2017 episode 3

 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #4

  “Tulpenrallye aan tafel #4” is op 27 juni 2021 gepubliceerd. In de deze aflevering zijn wij te gast bij Ron Westrate (Revolo Watches). Alle equipes ontvangen één gepersonaliseerd Revolo 67e Tulpenrallye horloge van deze nieuwe Tulpenrallye sponsor. Naast Ron Westrate zijn Robbert-Jan Meinardi van de Conference Hotel Group en Robert Mous van iSource aanwezig. Via […]
 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #1 (22 december 2020)

  Vraaggesprek met Frank Pauli en Kees van Loon van het Tulpenrallye organisatiecomité. In de sfeervolle werkplaats van State of Art met talkshow host Werner Budding. In het gesprek een terugblik op 2020 en nieuws over de Tulpenrallye 2021 en een doorkijkje naar 2022.
 • Video

  Dag 6 - Tulpenrallye 2019

  Dag 6 van Luxemburg naar Valkenburg

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.