Zoeken in media

 • 2022

  Leg 6 incl. Finish - Tulpenrallye 2022

  De 68ste Tulpenrallye zit er al weer op! Hoe deze laatste fantastische video verliep, is te zien in deze video!
 • 2022

  Leg 5 - Tulpenrallye 2022

  Tijdens de 5de dag van de rallye, reden de équipes naar Luxenburg. Er werd geluncht bij een indrukwekkend chateau, en wederom werden de deelnemers getest op het circuit Chambley. Tijdens de borrel arriveerden één voor één ook de deelnemers van de Partnerrallye, die morgen, tijdens de laatste dag, mee rijden met de rit. Ook al […]
 • 2022

  Leg 4 - Tulpenrallye 2022

  De rallye is over de helft, maar hoe de prijzen verdeelt gaan worden is nog lang niet duidelijk. Iedereen maakt nog kans, en het blijft spannend. Vandaag is er van Harlbourgh-Wihr naar Nancy gereden.
 • 2022

  Leg 3 - Tulpenrallye 2022

  De derde dag van de Tulpenrallye zit er al weer op. De equipe’s reden niet alleen door vele Franse bergpaden, maar ook door wijnvelden. Alle wegen lijken hier op elkaar, en het was daarom vandaag een moeilijke dag.
 • 2022

  Leg 2 - Tulpenrallye 2022

  Op de tweede dag van de tulp zijn de equipes door de bergen van Duitsland naar Frankrijk gereden. Na onder andere een test op het cart circuit in Biesheim zijn de deelnemers aangekomen op de tweede locatie in Horbourg-Wihr.
 • 2022

  Leg 1 - Tulpenrallye 2022

  De 68ste editie van de Tulpenrallye is begonnen. Dagverslag van dag 1 zie je hier! De equipe’s begonnen in frankfurt, en reden vanaf daar naar Karlsrule.
 • Video

  Ziggo Sport Tulpenrallye afl. 2 van 2

  Ziggo Sport heeft twee afleveringen gemaakt over de 67e Tulpenrallye. Gedurende enkele maanden worden deze afleveringen af en toe herhaald op de Ziggo Sport en Ziggo Race. 
 • Video

  Ziggo Sport Tulpenrallye afl. 1 van 2

  Ziggo Sport heeft twee afleveringen gemaakt over de 67e Tulpenrallye. Gedurende enkele maanden worden deze afleveringen af en toe herhaald op de Ziggo Sport en Ziggo Race. 
 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #5

  In deze Tulpenrallye aan tafel zijn wij te gast bij Pon Porsche in Leusden. Daar kijken wij samen met de uitzetter Jan Berkhof en wedstrijdleider Willem van Leeuwen vooruit naar de 68e Tulpenrallye. Maar voordat daartoe wordt overgegaan delen Wim van Lieshout en Jeff Senden hun ervaringen tijdens de 67e Tulpenrallye.
 • Video

  Leg 6 - Tulpenrallye 2021

  Leg 6 – Tulpenrallye 2021. Deze etappe is de laatste etappe van de Tulpenrallye 2021. Van Luxemburg naar Valkenburg, waar op het prachtige terrein van Chateau St. Gerlach de finish is. Tot het laatste moment is het spannend wie deze editie gaat winnen.
 • Video

  Leg 5 - Tulpenrallye 2021

  Leg 5 – Tulpenrallye 2021. De rally karavaan gaat deze etappe verder vanaf Horbourg-Wihr (Colmar) naar Luxemburg. Wederom een lange etappe die achteraf moeilijker was dan verwacht. In zowel de sporting- als de expert klasse is de beslissing nog steeds niet gevallenen blijft het spannend.
 • Video

  Leg 4 - Tulpenrallye 2021

  Leg 4 van de 67e editie van de Tulpenrallye gaat van Beaune naar Colmar/Horbourg-Wihr. Net als de eerdere dagen weer vroeg op om lange dagen te sturen en navigeren. Nu de equipes vermoeider worden neemt de kans op fouten toe. En dat blijkt maar weer, het klassement blijft verschuiven.
 • Video

  Leg 3 - Tulpenrallye 2021

  In het dagverslag van Leg 3 een boeiend beeld van de etappe van Vichy naar Beaune. In deze etappe reden de deelnemers meer dan 10 uur door een schitterend en wat meer geaccidenteerd gebied. Met drone beelden van een uniek kanaal over de Loire en aandacht voor alweer een test op een circuit. Ditmaal een […]
 • Video

  Leg 2 - Tulpenrallye 2021

  Dagverslag van Leg 2, van Limoges naar Vichy. Wederom een dag door een haast verlaten deel van Frankrijk met schitterende rally wegen. 
 • Video

  Tulpenrallye 2021 - leg 1

  Dagverslag van de eerste etappe van de 67e Tulpenrallye. Op 4 oktober 2021 startte de 1 etappe in Bordeaux. Met een korte verbindingsroute ging de wedstrijd vrij snel en intensief van start. Een schitterende rij dag maar ook een heel moeilijke navigatie dag. 
 • Video

  Tulpenrallye 2021 Proloog

 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #4

  In deze Tulpenrallye aan tafel #4 zijn wij te gast in de productiefaciliteit van Revolo Watches. Sponsor van het Tulpenrallye horloge voor de 67e editie. Naast een toelichting op het bestel proces van dit unieke gepersonaliseerde horloge zijn er nog twee interessante gasten aan tafel. Robert Mous van iSource en Robbert-Jan Meinardi van Conference Hotel Group. Zij beide vertellen over hun inhoudelijke bijdrage aan de rally.
 • Video

  Tulpenrallye aan tafel #3 (27 april 2021)

  In deze Tulpenrallye aan tafel #3 onder leiding van tafelhost Werner Budding onder meer de introductie van de 2nd Tulpenrallye Home Edition. Uiteraard ook een update mbt de stand van zaken rondom de 67e Tulpenrallye in oktober 2021. Daarnaast twee sponsors aan het woord, ieder met hun eigen insteek voor betrokkenheid bij de Tulpenrallye

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein
nl_NLDutch

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.